Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Viljamsa šosezon vairs nespēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Viljamsa šosezon vairs nespēlēs
Serēna Viljamsa
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules labākā tenisiste Serēna Viljamsa joprojām nespēj piecelties no "US Open" pusfinālā saņemtā nokdauna, oktobra pirmajā dienā oficiāli paziņojot par sezonas beigšanu priekšlaicīgi.

Viljamsai, kura jau nodrošinājusi sezonas pabeigšanu 1. vietā, šogad bija atlikuši vien divi turnīri – obligātais Pekinas "Premier" un Singapūrā notiekošais "WTA Finals". Sezonas finālsacensībās tādējādi atbrīvojas viena vieta. Bez Viljamsas šobrīd kvalificējušās Simona Halepa un Marija Šarapova. Arī Krievijas pirmā rakete nespēlēs Pekinā, bet Singapūrā plāno startē. Mašai vēl arī Federācijas kausa fināls.

Serēnas lieliskā sezona 11. septembrī Ņujorkā cieta pamatīgu fiasko, jo, esot vien divu uzvaru attālumā no ļoti reta kalendārā "Grand Slam", viņa "US Open" pusfinālā sensacionāli zaudēja Robertai Vinči, kuru bija apspēlējusi visos četros iepriekšējos mačos. Viljamsa kopš tā laika vairs nav spēlējusi.

Viljamsas treneris Patriks Muratoglu pirms dažām dienām izteicās, ka pasaules pirmajai raketei pēc zaudējuma "US Open" pusfinālā neesot nepieciešamās motivācijas cīnīties sezonas atlikušajos turnīros. Serēna šogad uzvarēja pirmajos trīs "Grand Slam" turnīros, kopumā izcīnīja piecus titulus, piedzīvojot tikai trīs zaudējumus (53-3).

Šodien pati Viljamsa, paziņojot par sezonas priekšlaicīgu beigšanu, par iemeslu minēja veselības problēmas: "Tas nav noslēpums, ka visu gadu esmu spēlējusi ar savainojumiem – elkonis, kāja vai pēc kāda mača Ņujorkā arī mana sirds. Treniņus atsākšu jau gada beigās, kad plānoju piedalīties arī paraugspēlēs."

Izmantotie resursi:
Serena takes time out to heal_Official Site of...

     [+] [-]

, 2015-10-01 14:48, pirms 9 gadiem
Normāli. Viņa tāpat ir 2 1/2 GS attālumā + konkurentes nolaiž tvaiku.