Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Pliškovai Prāgā pamatīgs fiasko pret Džordži

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pliškovai Prāgā pamatīgs fiasko pret Džordži
Kamila Džordži
Foto: AP/Scanpix

Jau pirmajā mačā Prāgā zaudēja 2015. gada čempione un šonedēļ ar pirmo numuru izliktā Karolīna Pliškova, kura nespēja pretoties Kamilas Džordži piedāvātajam agresīvajam tenisam un Itālijas sportistei piekāpās divu setu mačā ar rezultātu 6:7(6), 2:6.

Džordži dominēja ar agresīvu spēli uzņemšanā, pārsvarā tīriem uzbrukumiem arī savas serves geimos, tādā tenisā liekot Pliškovai daudz skriet, kā arī regulāri krājot punktus, kad spēlēts uz čehietes "backhand".

Kamila 1. setā izsēja trīs geimu pārsvaru (4:1) un punktu pielika tikai ar sesto setbumbu. Pirmās divas viņai bija uzņemšanā pie 5:4, kad pirmo noteikti vajadzēja izmantot, taču viņa no neliela attāluma iesita tīklā, kad Pliškova bija bezspēcīga. Džordži vēlāk taibreikā no 6:3 zaudēja trīs punktus pēc kārtas, bet no 6:6 divreiz ar sitieniem autā kļūdījās Pliškova. Čehiete 2. setā pirmo geimu ieguva pie 0:4.

Māls Pliškovai nav patīkams segums, un to ļoti labi varēja redzēt arī viņas samērā vienaldzīgajā sniegumā. Tiesa, Prāgā viņa iepriekš bija spēlējusi labi – Pliškova 2015. gada kļuva par šī turnīra čempioni, bet pērn sasniedza pusfinālu, kur piekāpās vēlāk titulu ieguvušajai Lucijai Šafāržovai.

Pliškova Džordži bija uzvarējusi visās trīs iepriekšējās spēlēs. Interesanti, ka abas Prāgā sacentās arī pērn, un toreiz Karolīnai ceturtdaļfinālā graujoša 6:2, 6:1 uzvara.

Džordži pārtrauca septiņu zaudējumu sēriju pret Top 10 spēlētājām, kuras nebija pieveikusi divus gadus – pēdējā uzvara 2015. gada aprīlī Katovicē pret tā laika devīto raketi Agņešku Radvaņsku. Uzvara pār 3. vietā esošo Pliškovu itālietei ir karjeras lielākais panākums, iepriekšējais bija piektās raketes Marijas Šarapovas pieveikšana 2014. gadā Indianvelsā.

     [+] [-]

, 2017-05-01 21:26, pirms 7 gadiem
Garajām maikstīm servētājam ir normāli aplauzties uz māla pret mazajām skrējējām vai atsperbumbiņām...ja serve neaizgāja todien, tad kaput...

     [+] [-]

, 2017-05-01 23:05, pirms 7 gadiem
Piekrītam dakotam,ar to māls arī ir labs,Laura Štutgartē tikko kā pierādīja augstākminēto ar savu sniegumu.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-01 23:38, pirms 7 gadiem
būtu Pliškova latviete, tagad visi ieteiktu beigt karjeru

     [+] [-]

, 2017-05-01 23:46, pirms 7 gadiem
pūce, Gulbim beigt spēlēt novēl vislabākie "draugi" - skauģi jau no bērnības, tie ir džeki, kuri viņam bija blakus, kamēr viņš auga un ņēma slavu, naudu, meitenes...tie tiešām ir tuvākie džeki, kuri reāli pazīst Ernestu un skauž, skauž utt

  +1 [+] [-]

, 2017-05-02 08:28, pirms 7 gadiem
Varbūt arī mūsu futbolistiem jāpāriet uz mālu, jo uz hard (telpās) un zālājā tā ne visai.