Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča dubultspēļu pusfinālā, Jerjominai divas uzvaras

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča dubultspēļu pusfinālā, Jerjominai divas uzvaras
Diāna Marcinkeviča

Latvijas tenisistes Diāna Marcinkeviča un Aļina Jerjomina šonedēļ startē dažādos ITF turnīros Somijā un ASV. Marcinkeviča šodien zaudēja vienspēļu 2. kārtā, bet dubultspēlēs tika pusfinālā, kamēr Jerjominai 2. kārtas cīņas vēl priekšā.

Jau ziņojām, ka Diāna Marcinkeviča šonedēļ startē Somijas pilsētas Tamperes ITF 10 000 sērijas turnīrā. Vienspēļu turnīra pirmajā kārtā Diānai izdevās pārsteigt un uzvarēt ar pirmo numuru izlikto mājinieci Emmu Laini (6:3, 3:6, 6:1), bet šodien otrajā kārtā mazliet negaidīti nācās zaudēt čehietei Dominikai Kanakovai – 2:6, 4:6. Tas nozīmēja, ka vienspēļu rangā Marcinkeviča tikusi pie viena punkta. Sekmīgāk Diānai veicas dubultspēļu turnīrā, kur pārī ar baltkrievieti Annu Orliku šodien sasniegts pusfināls. Ceturtdaļfināla spēlē Diānai izdevās revanšēties jau pieminētajai čehietei Kanakovai un viņas tautietei Katerinai Kramperovai – 6:2, 6:2. Par vietu finālā rīt abas sportistes tiksies ar 1. numuru izliktajām Emmu Laini (Somija) un Sandru Romu (Zviedrija).

Tikmēr Jerjomina startē ITF sērijas turnīrā ASV pilsētā Sentdžosefā. Vienspēļu turnīra pirmajā kārtā viņa ar 3:6, 6:1, 6:4 pārspēja mājinieci Denīzi Muresanu, bet šonakt spēkosies ar citu ASV pārstāvi Mariju Sančesu. Aļina šajā turnīrā startē arī dubultspēlēs – pārī ar japānieti Čikiro Takajamu viņa pirmajā kārtā uzvarēja mājinieču duetu Čelsija Prīga / Hetere Šteinbauere, bet ceturtdaļfināla spēlēs tiksies ar citām amerikānietēm Elisonu Ojedu un Melisu Šaubu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 19:52, pirms 15 gadiem
žēl pa Diānu vienspēlē tomēr bija uzvarējusi ar 1 nr. izlikto un tad pēkšņi zaudēt vājākai dalībniecei

     [+] [-]

, 2009-07-30 23:39, pirms 15 gadiem
gucs17 rakstīja: žēl pa Diānu vienspēlē tomēr bija uzvarējusi ar 1 nr. izlikto un tad pēkšņi zaudēt vājākai dalībniecei
tā gadās...

beidzot kādas ziņas par Aļinu. Lai veicas abām meitenēm!