Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Gulbim uzvara dubultspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gulbim uzvara dubultspēlē
Dmitrijs Tursunovs un Ernests Gulbis
Foto: AFP

Ernests Gulbis Losandželosas ATP turnīrā turpinās startēt dubultspēlēs, kur pārī ar krievu Dmitriju Tursunovu viņam izdevies pirmajā kārtā pieveikt Bruno Soarešu un Kevinu Uljetu (6:2, 6:4), tādējādi kvalificējoties ceturtdaļfinālam.

Pusotru stundu pēc zaudējuma vienspēļu turnīra otrajā kārtā Gulbis atgriezās kortā, lai pārī ar Dmitriju Tursunovu aizvadītu dubultspēļu turnīra pirmās kārtas maču. Šis tandēms pagājušajā nedēļā palika nepārspēts Indianapolisā, taču šodien viņiem jau pirmajā kārtā trāpījās ļoti spēcīgs pretinieks – ar otro numuru izliktie brazīlietis Bruno Soarešs un zimbabvietis Kevins Uljets. Bažas pirms šī mača radīja Tursunova veselības stāvoklis. Pirms dažām stundām viņš potītes savainojuma dēļ nepabeidza savu otrās kārtas vienspēli.

Pirmajā setā Gulbis ar Tursunovu pie pretinieku serves uzvarēja trīs reizes, bet savu zaudēja vienreiz, rezultātā izcīnot uzvaru ar 6:2. Otrajā setā izšķirošais breiks tika gūts 5.geimā un ar to pietika, lai izcīnītu uzvaru arī otrajā setā – 6:4, mačā tiekot pie panākuma ar 6:2, 6:4.

Gulbja un Tursunova pretinieki ceturtdaļfinālā būs Denisss Istomins (Uzbekistāna) un Leonardo Maiers (Argentīna). Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Gulbis ar Tursunovu katrs nopelnījuši jau pa 45 ranga punktiem un 2325 dolāriem.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +8 [+] [-]

, 2009-07-30 06:59, pirms 15 gadiem
kaut nedaudz prieka,jo Safinam nevajadzeeja pagruust!

  +4 [+] [-]

, 2009-07-30 07:31, pirms 15 gadiem
nu lai turpinās uzvaru sērija
Slēpts komentārs: aizermans19
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-30 08:48, pirms 15 gadiem
..meistarība jau Gulbim laba, tā kā dubultspēlē nav tik daudz jāskrien (un pēc pēdējām redzētajām spēlēm to viņam ir slinkums darīt), tad arī rezultāti labāki.. varbūt laiks pārkvalificēties?

     [+] [-]

, 2009-07-30 09:04, pirms 15 gadiem
dīvaini, ka var uzvarēt dubultspēlē TOP 15 spēlētājus, bet vienspēlē kā neiet, tā neiet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-30 09:47, pirms 15 gadiem
Acīmredzot Gulbis var vinnēt tikai tad,kad blakus spēlē kāds augstākas raudzes spēlētājs.Tad lielāka atbildības sajūta,ka ar savu spēli var kolēģim sagādāt zaudējumu,līdz ar to,spēlē uz visu banku!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-30 09:51, pirms 15 gadiem
zomers rakstīja: kaut nedaudz prieka,jo Safinam nevajadzeeja pagruust!
Jebkuraa gadijumaa švaks, tiiraako uzvaru izlaist vnk... un ne pirmo reizi.... tas tikai pieraada to ka speelee nestabili... un ja speelee nestabili tad var aizmirst par savu top 10 sapni Katraa zinjaa noveelu veiksmi Ernestam visaa turpmaakajaa karjeraa, bet es padodos, gulbis uzvareeja!

  +8 [+] [-]

, 2009-07-30 11:12, pirms 15 gadiem
Tiešām labs pārsteigums, jo pretinieki bija ļoti spēcīgi! Īsti dubultspēļu speciālisti.

Tikai nesaprotu, kāpēc daži uzskata, ka Ernests tikai stāvējis blakus. Tie, kas viņu spēli dzīvajā redzēja Indianaplisā, stāstīja, ka tieši Ernests esot krietni labāk spēlējis. Abi ar Tursunovu spēles laikā jokojuši un pēc neveiksmīga sitiena tikai pasmējušies. Dubultspēlēs viņi ir saskanīgs tandēms un spēlē nepiespiesti.

Pēc kārtējās uzvaras intervijā Ernestam jautāts, kāda ir viņu stratēģija. Ernests atbildējis - Our strategy is to hit the slowest serves possible. Protams, jokojoties. Un uz jautājumu, par ko viņi runā spēles laikā, tur atbilde bija - "Girls, going out, what are we are going to do after a match. Stuff like that". Un jautāts par to, kā ir spēlēt kopā ar Dmitriju, Ernests teica- "nah it's boring with him. He doesn't say one interesting thing."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-30 12:04, pirms 15 gadiem
Alfredsson rakstīja: nah it's boring with him. He doesn't say one interesting thing.
------------------------------------------------------------------------------
To viņs nopietni? (( šitā pateikt... ceru, ka ne nopietni. Paldies mafija, ka izstāstīji.
Protams, ka tas ir tikai joks jā un paldies mafijai

  -1 [+] [-]

, 2009-07-30 12:08, pirms 15 gadiem
Veidenbaums rakstīja: Jebkuraa gadijumaa švaks, tiiraako uzvaru izlaist vnk... un ne pirmo reizi.... tas tikai pieraada to ka speelee nestabili... un ja speelee nestabili tad var aizmirst par savu top 10 sapni Katraa zinjaa noveelu veiksmi Ernestam visaa turpmaakajaa karjeraa, bet es padodos, gulbis uzvareeja!
Nevis viņam ir sapnis par Top 10, bet TEV un vēl dažiem indivīdiem, kuriem salūst sirsniņa pēc katras Gulbja neveiksmes!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 14:42, pirms 15 gadiem
varbūt sapni uz TOP10 dubultspēlē, iet jau fantastiski