Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča pārliecinoši tiek pamatturnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča pārliecinoši tiek pamatturnīrā
Diāna Marcinkeviča

16 gadus vecā Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šodien bez lielām problēmām guva trešo uzvaru Turcijas pilsētas Antaljas ITF 10 000 sērijas turnīra kvalifikācijā un iekļuva pamatsacensībās, kur pirmo spēli aizvadīs pret Ukrainas sportisti.

Jau vakar ziņojām, ka vēl tikai 16 gadus vecā Marcinkevičs pēc teju pusgada pārtraukuma atkal devusies uz ITF turnīriem. Pērn viņai sekmējās sacensībās Grieķijā, bet tagad Diāna mērojusi ceļu uz Turciju. Tieši tur Latvijas komanda aizvadīs arī Federācijas kausa izcīņas spēles un plānots, ka Latvijas izlases sastāvā būs arī Marcinkeviča.

Pirmajās divās kvalifikācijas spēlēs vakar Diāna izcīnīja pārliecinošas uzvaras un to pašu turpināja arī šodien. WTA rangā zemāk esošo serbieti Nivesu Pavloviču Diāna sagrāva ar 6:3, 6:1, nodrošinot vietu pamatturnīrā. Tajā rīt būs jācīnās pret ukrainieti Katerinu Avdijenko. Viņai rangā pašlaik 632. pozīcija. Dubultspēļu turnīrā Diņa šoreiz nestartēs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-03-30 22:31, pirms 15 gadiem
Lai veicas...Pretiniece neslikta, bet ne neņemama!

     [+] [-]

, 2009-03-30 23:55, pirms 15 gadiem
Par iekļūšanu pamatturnīrā jau kkādi punkti tiks?