Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Video: Latvijas jaunā komanda gatava cīņai Bratislavā

Kristaps Desmitnieks
Šajā nedēļas nogalē Bratislavā tiks aizvadītas Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas 1. grupas spēles starp Latvijas un Slovākijas tenisa izlasēm. Mūsējie Slovākijas galvaspilsētā jau aizvadījuši pirmo treniņu. Par to, kā latvieši gatavojas cīņai ar slovākiem, skaties Sportacentrs.com sagatavotajā videomateriālā.
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs: rediss77

     [+] [-]

, 2014-01-30 00:46, pirms 10 gadiem
rediss77 rakstīja: Kauns Gulbja kungam, lai pamacas no Sveices izlases, Pavliks....
Kauns tev. Un nemaz neskaidrošu tev kapēc.

     [+] [-]

, 2014-01-30 11:27, pirms 10 gadiem
rediss77 rakstīja: Kauns Gulbja kungam, lai pamacas no Sveices izlases, Pavliks....
Piekrītu! Nožēlojams tas mūsu Gulbis!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-30 11:46, pirms 10 gadiem
Jūs tikai par sevi domajat...
Jaunajiem jaspelee un jakraj pieredze pret ATP dzekiem. Ikdienaa vini pat pret challenger liimena- speletajiem nespelee...

Pat ja butu Gulbis, ari tad butu liela iespeja, ka zaudeetu, jo slovaakiem ir labs dubultspeelu paaris...

     [+] [-]

, 2014-01-30 15:29, pirms 10 gadiem
srax0 rakstīja: Kauns tev. Un nemaz neskaidrošu tev kapēc.
Nu gan ameriku atklāji. Protams ka viņam pašam ir kauns par Gulbi, nevis Gulbim kauns par kaut ko.
Nav skaidrs vai Gulbim jebkad ir kauns, citādi nelamātos publiski tādiem vārdiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-30 17:37, pirms 10 gadiem
Man vienkārši nāk smiekli par lielāko daļu cilvēku, kas atstāj savus komentārus rakstos par tenisu jeb precīzāk gulbi! Mans secinājums: Lielākā daļa cilvēku ir STULBI, šā vārda vistiešākajā nozīmē. Turklāt ar zemu intelektualitātes līmeni. Kā vispār var uzdrīkstēties teikt, ka kauns Gulbja kungam. Šis cilvēks spēlē tenisu savam priekam, nevis priekš kāda cita. Turklāt, viņš diezgan regulāri palīdz Davis cup izlasei. Bez viņa vispār LV būtu iespējams pat eiropas/āfrikas 3 grupā. Ir jāsaprot, ka tieši gulbim patreiz ir svarīgi individuālie mērķi, nevis LV tenisa federācijas mērķi, turklāt federācijas attieksme ir vienkārši pretīga...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-30 18:12, pirms 10 gadiem
AnDrIc9999 rakstīja: ..Lielākā daļa cilvēku ir STULBI, šā vārda vistiešākajā nozīmē. Turklāt ar zemu intelektualitātes līmeni.
Nu un tad vajadzēja apliecināt ka pats arī esat STULBS, ja? Deivisa kauss nu nav tikai tenisa federāciju sacensības.

Un vistiešākajā nozimē, zems "intelektualitātes" līmenis ir tieši Gulbja kungam, jo pat sētnieks Krievijā nelamājas publiskā vietā tādiem vārdiem kā Gulbis TV kameru priekšā. Ak jā, ja nu vienīgi tas ir "savam priekam". Tad gan, ko nu tad..

     [+] [-]

, 2014-01-31 01:44, pirms 10 gadiem
milzu_lempis rakstīja: Nu un tad vajadzēja apliecināt ka pats arī esat STULBS, ja? Deivisa kauss nu nav tikai tenisa federāciju sacensības.
Tev es ieteiktu izvairīties no komentāru rakstīšanas gan loģiskā saprāta, gan zināšanu, gan pareizrakstības dēļ. Pārāk gari būs visas gramatiskās un loģiskās kļūdas aprakstīt, kas ir tikušas pieļautas pāris teikumos. Vispār pat nožēloju, ka indivīdam ar tādu IQ vispār atbildu.

     [+] [-]

, 2014-01-31 07:09, pirms 10 gadiem
Maiklz rakstīja: Tev es ieteiktu izvairīties no komentāru rakstīšanas gan loģiskā saprāta, gan zināšanu, gan pareizrakstības dēļ. Pārāk gari būs visas gramatiskās un loģiskās kļūdas aprakstīt, kas ir tikušas pieļautas pāris teikumos. Vispār pat nožēloju, ka indivīdam ar tādu IQ vispār atbildu.
Paldies ka nodemonstrēji savu neizmērojami austo IQ.
Ja Tev tiešām butu kaut nedaudz loģiskā saprāta tad sajēgtu ne jau Gulbim vajadzīga Tava palīdzība bet tiem, kas ne visai saprot kādu tad Latvijas tēlu Gulbis nes pasaulē. Apsaukāt citus, pēc tam pašam uzvesties kā izlutinātai princesei un rupji lamāties, jā, tas ir īsta latvieša cienīgi.

Un ja runājam tomēr par tenisu, tad piemēram pret Tunisiju Gulbja palīdzība laukumā nebija visai vajadzīga. Daudz svarīgād būtu jaunajiem izjust to atbidību un paveikt kaut ko pašiem, nevis iet cīņā ar sajūtu ka ir Gulbis un "pārējie". Un tā kā šī "Gulbis un pārējie" situācija ir paša Gulbja radīta, tad pamest nesagatavotu komandu šādā brīdī ir venkārši nodevība.