Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Radvaņska pēc uzvaras pār Ostapenko: "Uz turnīru līdzi paņēmu vien trīs kleitas"

Ints Megnis
Ints Megnis

Radvaņska pēc uzvaras pār Ostapenko: "Uz turnīru līdzi paņēmu vien trīs kleitas"
Polijas tenisiste Agņeška Radvaņska priecājas pēc uzvaras pār Aļonu Ostapenko
Foto: PA Wire/Scanpix

Polijas tenisiste Agņeška Radvaņska, aizvadot pirmo turnīru kopš aprīļa, Īstbornas WTA "Premier" sacensībās nav cerējusi uz tikšanu ļoti tālu, tāpēc līdzi paņēmusi vien trīs kleitas, poliete ceturtdien teica pēc Latvijas sportistes Aļonas Ostapenko uzvarēšanas ceturtdaļfinālā.

Ostapenko piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2-6, 5-7. Iepriekšējos divus mēnešus Radvaņska nespēlēja muguras un gurna traumas dēļ, šonedēļ sasniedzot pirmo pusfinālu kopš pērn augustā notikušā Ņūheivenas turnīra.

"Paņēmu līdzi vien trīs kleitas. Domāju, ka ar to būs pietiekoši," pēc mača ar smaidu teica Radvaņska, paužot, ka nav cerējusi uz augstiem mērķiem. Domāju, varbūt viens vai divi mači, īpaši tāpēc, ka nebiju starp izsētajām. Tagad šķiet, ka man nav bijuši šie 2-3 mēneši bez spēlēm, jo jūtos tiešām labi. Atpūta man ir palīdzējusi, esmu atbrīvotāka un veselāka. Svarīgi ir arī justies svaigai. Tad esi motivētāka."

Spēles sākumā Ostapenko rādīja ļoti labu sniegumu un izvirzījās vadībā ar 2-1, tomēr turpinājumā viņa pieļāva vienu kļūdu pēc otras. Vismaz vienu dubultkļūdu Ostapenko pieļāva katrā no pirmajiem pieciem savas serves geimiem. Otrais sets bija ļoti līdzīgs, bet tomēr Radvaņska spēja nospēlēt stabilāk.

"Viņa bija ļoti agresīva, īpaši otrajā setā," par Latvijas tenisisti teica viņas pretiniece. "Dažbrīd viņa bija pat pārāk spēcīga un pat ar pilnu spēku devās pretim manai pirmajai servei. Esmu laimīga, ka spēju izšķirošos punktus otrajā setā nospēlēt labāk."

Izmantotie resursi:
'I only brought three dresses' - Radwanska...

     [+] [-]

, 2018-06-28 22:23, pirms 6 gadiem
Varbūt Aļona var aizdot savējo, lai Radvaņskai nebūtu jāspēlē bez kleitas? Tas būtu skaists žests.

     [+] [-]

, 2018-06-28 22:42, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Varbūt Aļona var aizdot savējo, lai Radvaņskai nebūtu jāspēlē bez kleitas? Tas būtu skaists žests.
Agneška noslīktu tajos pantalonos..