Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere Klīrvoteras pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere Klīrvoteras pusfinālā
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisistes Līgas Dekmeijeres un baltkrievietes Jekaterinas Dzehalevičas duets aizvadītajā naktī iekļuvis Klīrvoters (ASV) ITF 50 000 dubultspēļu turnīra pusfinālā, ar 3:6, 7:6(1), 10:6 pārspējot ukrainieti Fedaku un japānieti Nakamuru.

Jau ziņojām, ka šonedēļ Līga Dekmeijere (WTA dubultspēlēs 87. vieta) startē Klīrvoteras ITF turnīrā, kur viņas pāriniece ir baltkrieviete Jekaterina Dzehaleviča (WTA dubultspēlēs 81. vieta). Abas pirms nedēļas spēlēja kopā WTA turnīrā Memfisā, kur bija izliktas ar 4.numuru, bet šajā turnīrā viņas ir galvenās favorītes.

Pirmajā kārtā ar 6:3, 6:3 tika gūta uzvara pār krievieti Aļenu Dvorņikovu un ASV pārstāvi Džesiku Pegulu, bet aizvadītajā naktī ceturtdaļfinālā Līga un Jekaterina spēlēja pret Julianas Fedakas (Ukraina) un Aiko Nakamuras (Japāna) duetu. Šī spēle izvērtās krietni sīvāka. Pirmajā setā ar 6:3 pārākas bija Fedaka un Nakamura, bet otrajā setā taibreikā uzvaru prata izraut Dekmeijere un Dzehaleviča – 7:6(1). Izšķirošajā supertaibreikā Latvijas un Baltkrievijas duets bija pārāks ar 10:6, iekļūstot pusfinālā.

Tajā viņu pretinieces būs ar 4. numuru izliktās itāliete Marija Elena Kamerina (WTA dubultspēlēs 113.) un beļģiete Janina Vikmeijere (WTA dubultspēlēs 159.). Šo spēli sportistes aizvadīs nākamajā naktī pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
usta.com

  -1 [+] [-]

, 2009-02-27 11:33, pirms 15 gadiem
Līga spēlē labāk par Gulbi!!!