Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Kuzmina izcīna pirmo uzvaru pār Gruziju

Kuzmina izcīna pirmo uzvaru pār Gruziju
Irina Kuzmina

Noslēgusies pirmā Federācijas kausa izcīņas spēle cīņā starp Latvijas un Gruzijas komandām. Irina Kuzmina ar 6:3, 6:4 pieveica Sofiju Šapatavu un izvirzīja mūsu komandu vadībā ar 1:0. Lai iekļūtu Eiropas Āfrikas pirmajā grupā Latvijai vajag vēl vienu uzvaru divās spēlēs.

Atgādinām, ka Federācijas kausa izcīņas sacensības Eiropas Āfrikas zonas 2. grupā, kas šonedēļ norisinās Turcijas pilsētā Antālijā, Latvijas izlase iesāka ar divām uzvarām pār Maroku un Portugāli, kas mūsu tenisistēm ļāva izcīnīt pirmo vietu A apakšgrupā. Tomēr negaidītu zaudējumu otrajā apakšgrupā piedzīvoja par favorītēm uzskatītās Gruzijas sportistes, un tieši ar viņām šodien ir jāspēlē Latvijai.

Pirmajā mačā tikās Irina Kuzmina un Gruzijas izlases trešais numurs Sofija Šapatava. WTA rangā augstāku vietu ieņem gruzīniete (253. pret 348.), bet šodien Irinai izdevās parādīt patiešām labu spēli un izcīnīt pirmo uzvaru komandai.

Kā otrā šodien vienspēli aizvadīs Anastasija Sevastova, kura tiksies ar Annu Tatišvili. WTA rangā abas sportistes atrodas teju līdzās (161. un 163. vieta). Lai arī aizvadītajā naktī Anastasiju nomocījušas veselības problēmas (alerģija), tomēr šorīt viss esot kārtībā un sportiste ir gatava cīņai.


, 2009-04-25 11:43, pirms 15 gadiem
Tā vien šķiet, ka arī šajā sporta veidā sievietes radīs krietni lielāku interes, kā vīri... gluži kā basketbolā...

bet, ko stipram padarīsi...
Grigors Dimitrovs. Foto: AP/Scanpix

Bulgārs Dimitrovs no Maiami ATP1000 turnīra izslēdz spāni Alkarasu

Naktī uz piektdienu par pēdējo Maiami ATP1000 turnīra pusfinālistu kļuva bulgārs Grigors Dimitrovs, kurš divos setos ar 6:2, 6:4 pārspēja spāni Karlosu Alkarasu.
Jeļena Ribakina. Foto: Jimmie48 / WTA

Ribakina un Kolinsa iekļūst Maiami "WTA 1000" finālā

Floridas metropolē Maiami tuvojas noslēgumam "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Šonakt finālā iekļuva kazahiete Jeļena Ribakina un amerikāniete Daniela Kolinsa.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Vismane dodas Semeņistajas pēdās un zaudē ar tādu pašu rezultātu - 6:7, 0:6

Katalonijas pilsētā Terrasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/4 finālā piekāpās beļģietei Hannei Vandevinkelai - 6:7, 0:6.