Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei uzvara pirmajā kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei uzvara pirmajā kārtā
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere kopā ar baltkrievieti Jekaterinu Dzehaleviču guvušas pirmo uzvaru Klīrvoteras (ASV) ITF 50 000 dubultspēļu turnīrā. Viņu duets turnīrā ir izlikts ar pirmo numuru.

2009. gada sezona Līgai Dekmeijerei nav iesākusies pārāk sekmīgi, jo nevienā WTA turnīrā kaut pie vienas uzvaras vēl nav sanācis tikt. Tādējādi šonedēļ Līga startē Klīrvoteras ITF turnīrā, kur viņas pāriniece ir baltkrieviete Jekaterina Dzehaleviča. Abas pirms nedēļas spēlēja kopā WTA turnīrā Memfisā, kur bija izliktas ar 4.numuru, bet šajā turnīrā viņas ir galvenās favorītes.

Vismaz pirmajā kārtā tas arī ir apliecināts – 6:3, 6:3 uzvara pār krieviete Aļenu Dvorņikovu un ASV pārstāvi Džesiku Pegulu. Otrajā kārtā Līga un Jekaterina spēlēs pret Julianas Fedakas (Ukraina) un Aiko Nakamuras (Japāna) pāri. Šī spēle tiks aizvadīta naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
usta.com

  +2 [+] [-]

, 2009-02-25 08:08, pirms 15 gadiem
Nu tad tādā gaitā līdz uzvarai!!!

     [+] [-]

, 2009-02-26 12:29, pirms 15 gadiem
būs, būs!