Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Gulbis "Challenger" turnīrā Francijā piedzīvo desmito zaudējumu pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gulbis "Challenger" turnīrā Francijā piedzīvo desmito zaudējumu pēc kārtas
Ernests Gulbis. Foto: Postimees/Scanpix

Garo neveiksmju sēriju turpina Latvijas labākais vīru tenisists Ernests Gulbis (ATP 185.), kurš Francijas pilsētā Kempērā notiekošā ATP "Challenger" sērijas turnīra pirmajā kārtā ar 4-6, 6-7 (3-7) piekāpās Itālijas sportistam Federiko Gajo (ATP 136.).

Gulbim un Gajo šis bija pirmais savstarpējais mačs. Nedaudz mazāk nekā pusotru stundu ilgušā mača pirmā seta pirmajos astoņos geimos abi tenisisti visnotaļ pārliecinoši spēja noturēt savu servi, nedodot pretiniekam nevienu breika iespēju. Savukārt devītajā geimā Gulbis zaudēja savu servi pie rezultāta 15:40, ļaujot 28 gadus vecajam Gajo izmantot pirmo breika iespēju un panākt 5-4 savā labā. Itālis pēcāk veiksmīgi izservēja pirmo setu - 6-4.

Otrajā setā Gulbim padevās izcils ceturtais geims, kurā latvietis bie rezultāta 0:40 lauza pretinieka servi. Tomēr jau nākamajā geimā Gajo atbildēja Gulbim ar to pašu, laužot latvieša servi pie identiska rezultāta 0:40. Gulbis otrā seta astotajā geimā ieguva divas breikbumbas, tomēr pieredzējušajam tenisistam neizdevās vērst spēli sev par labu, Gajo atspēlējoties un tobrīd panākot 4-4. Otrais sets nokļuva līdz taibreikam, kurā tenisisti uzvarēja sešus punktus pie pretinieka serves, četros no tiem pārākam izrādoties Gajo. Itālis taibreikā bija pārāks ar 7-3.

Kopumā Gulbis šovakar izdarīja par astoņām netveramām servēm vairāk (10:2), latvieti iegāžot otrajai servei, pie kuras Ernests spēja būt pārāks 12 no 28 (43%) izspēlēs. Gulbis šajā turnīrā palika bez ATP ranga punktiem.

Latvietis pie uzvaras nav ticis vairāk nekā četrarpus mēnešus. Pēdējo panākumu Gulbis izcīnīja pērnā gada 31. augustā, kad Čehijas pilsētā Ostravā notikušajā "ATP Challenger" sērijas turnīra sešpadsmitdaļfinālā ar 6:4, 6:1 tika pieveikts mājinieks Dalibors Svrčina (843. ATP).

Izmantotie avoti:
https://www.atptour.com/en/scores/m...

  -2 [+] [-]

, 2021-01-25 22:31, pirms 3 gadiem
Nav tā kā laiks beigt? Jeb tagad dod pa melno toto?

  +3 [+] [-]

, 2021-01-25 22:55, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Nav tā kā laiks beigt? Jeb tagad dod pa melno toto?
Kāda tev starpība, vai viņam beigt vai nē ? Kamēr pašam patīk, lai spēlē.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-25 23:00, pirms 3 gadiem
D-Mob rakstīja: Kāda tev starpība, vai viņam beigt vai nē ? Kamēr pašam patīk, lai spēlē.
Šo spēli neredzēju, bet daudzas esmu skatījies. Un no tām īsti neliekas, ka pašam viņam patīk. Bet laikam arī neko citu nezin, ko darīt, lai laiku nosistu...
Ja patīk, lai tak spēlē.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-26 02:04, pirms 3 gadiem
Maiklz rakstīja: Šo spēli neredzēju, bet daudzas esmu skatījies. Un no tām īsti neliekas, ka pašam viņam patīk. Bet laikam arī neko citu nezin, ko darīt, lai laiku nosistu...
Ja patīk, lai tak spēlē.
Viņš tak pats teica , ka neiespringst uz rezultātiem vairs. Ja pareizi atceros SC raksts ar bija

     [+] [-]

, 2021-01-26 08:06, pirms 3 gadiem
Uz treniņiem arī puisis neiespringst, attiecīgi arī rezultāts atbilstošs.

     [+] [-]

, 2021-01-26 10:10, pirms 3 gadiem
Nu kartigs erglis,ta turpinat,nenokar degunu un turpini tapatam,uh ergli,super...