Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kvitovai mājās uzbrūk ar nazi, tenisiste laimīga, ka izdzīvoja

Agris Suveizda

Kvitovai mājās uzbrūk ar nazi, tenisiste laimīga, ka izdzīvoja
Petra Kvitova
Foto: AP/Scanpix

Petra Kvitova savā profilā sociālo tīklu vietnē Facebook apstiprināja, ka viņa mājās cietusi uzbrukumā, kurā nopietni ievainojusi roku. Incidents notika Čehijas pilsētā Prostejovā, kur Kvitova atlaba no kājas savainojuma.

"Paldies visiem par jūsu sirdi sildošajām ziņām," rakstīja Petra Kvitova. "Kā jau varbūt esat dzirdējuši, šodien savā mājoklī man uzbruka persona ar nazi. Cenšoties aizstāvēties, tiku nopietni ievainota kreisajā rokā. Esmu satriekta, bet man paveicās, ka izdzīvoju. Savainojums ir smags un man vajadzēs apmeklēt speciālistus, taču, ja kaut ko zināt par mani, tad to, ka esmu stipra un tikšu tam pāri."

"Paldies vēlreiz par jūsu mīlestību un atbalstu, un tagad es būtu pateicīga par privātumu, kamēr koncentrēšos savai atlabšanai," Kvitova noslēdza. Viņas mediju pārstāvis Karels Tejkals norādīja, ka notikušais neesot bijis saistīts ar sportistes personību: "Tas bija nejaušs noziegums. Neviens viņai negrasījās uzbrukt vai viņu apzagt tādēļ, ka viņa ir Petra Kvitova."

Kvitovas iespējamais atlabšanas laiks pagaidām netiek ziņots, taču viņa vēl pirms gūtā ievainojuma bija paziņojusi, ka janvāra sākumā nepiedalīsies ikgadējā Hopmana kausa izcīņā, kas notiek Austrālijas pilsētā Pērtā: "Magnētiskajā rezonansē tika apstiprināts, ka mans kājas savainojums dzīst, taču ne tik ātri, kā es būtu vēlējusies."

Čehijas tenisiste WTA rangā ieņem 11. vietu. Čehijas izlase pirms nedaudz vairāk nekā mēneša triumfēja "Fed Cup" finālā, taču Kvitova savā vienīgajā spēle zaudēja francūzietei Karolīnai Garsijai (6:7(6), 3:6).

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/petrakvito...
https://www.facebook.com/petrakvito...
Petra Kvitova 'fortunate to be alive' after...

     [+] [-]

, 2016-12-20 18:26, pirms 7 gadiem
Kreilei sadurta kreisā roka...traģiski
Turies Petra!
Slēpts komentārs: VilhelmsL

     [+] [-]

, 2016-12-21 01:41, pirms 7 gadiem
Vajadzēja bliezt ar Raketi!

     [+] [-]

, 2016-12-21 08:41, pirms 7 gadiem
var just, ka jums nekad nav bijusi tāda situācija (pat ne tuvu tai)

     [+] [-]

, 2016-12-21 23:05, pirms 7 gadiem
Nariki visur vienādi.
Veseļojies, gaidām atpakaļ!