Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juškam Sankpēterburga nesekmīga

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam Sankpēterburga nesekmīga
Andis Juška
Foto: www.federtennis.it

Latvijas tenisists Andis Juška piedzīvojis zaudējumu Sankpēterburgas ATP turnīra kvalifikācijas pirmajā spēlē. Ar 2:6, 5:7 viņš piekāpās Ukrainas sportistam Oleksandram Dolgopolovam junioram.

Jau trešo gadu pēc kārtas Andis Juška startēja Sanktpēterburgas ATP tenisa turnīra kvalifikācijā. Iepriekšējos divos gados Andi no pamatturnīra šķīra tikai vienas uzvaras tiesa (pērn zaudēts horvātam Marinam Ciličam), un vieglu pastaigu mūsu sportistam nesolīja arī šī gada izloze. Pirmās spēles pretinieks bija ukrainis Oleksandrs Dolgopolovs juniors, kurš ATP rangā ieņem 328. vietu (Juška ir 384.).

Spēles pirmajā setā krietni labāks bija Dolgopolovs, kurš divas reizes uzvarēja pie Juškas serves, kamēr Andim tādu panākumu nebija – 2:6. Otro setu Juška iesāka ar breiku, taču uzreiz zaudēja savu servi. Vēlreiz Andis tika priekšā piektajā geimā un atradās vadībā līdz pat seta beigām, tomēr 10. geimā pazaudēja savu servi, ļaujot Ukrainis sportistam panākt izlīdzinājumu - 5:5. Ar to Juškas neveiksmes nebeidzās - lai arī divpadsmitajā geimā Andim izdevās atspēlēt vairākas mačbumbas, tomēr galu beigās zaudējums – 2:6, 5:7.

Sanktpēterburgas pamatturnīrā spēlēs cits latvietis Ernests Gulbis. Gulbis savu pirmo pretinieku uzzinās šodien.

Izmantotie resursi:
atptennis.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-18 12:47, pirms 16 gadiem
384- laikam jāmet miers

     [+] [-]

, 2008-10-18 13:59, pirms 16 gadiem
pats interesantākais,ka lejnieks tika pamatturnīrā ar wc,un viņam pretinieki ir vājāki kā gulbim,kuram otrajā kārtā pret mureju,,,,,,,,,,,jā godīgi sakot gulbim neveicas ar izlozi
bet ceru,ka murejs uzvarēs fedju šodien,jo ne šodien,tad rīt murejs ir vai būs stiprāks par fedju

  -1 [+] [-]

, 2008-10-18 23:08, pirms 16 gadiem
labais,vai Tu neesi Lunis?
moretto,varbūt nedirs,bet pats ej uzspēlē?