Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Džokovičs: "Cilvēki ir neziņā, vai es joprojām varu spēlēt šajā līmenī"

Džokovičs: "Cilvēki ir neziņā, vai es joprojām varu spēlēt šajā līmenī"
Novaks Džokovičs
Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. Pēc uzvaras prestižajā Vimbldonas tenisa čempionātā serbs Novaks Džokovičs cer triumfēt arī ASV atklātajā čempionātā, kas sāksies pēc pusotra mēneša.

"Cilvēki ir neziņā, vai es joprojām varu spēlēt šajā līmenī un darīt to pastāvīgi. Ticiet man, sev es uzdodu šo pašu jautājumu," atzina Džokovičs. "Ja man kāds pirms pusotra mēneša teiktu, ka es uzvarēšu Vimbldonā, daļa no manis, protams, uz to cerētu, bet tobrīd vienkārši par savām spējām nebiju tik drošs."

"Šis panākums Vimbldonā gan krietni vairo manu pārliecību un būs kā tramplīns jebkam, kas tuvojas. Man patīk spēlēt uz cietā seguma kortiem, kur notiks arī ASV atklātais čempionāts. Tas vienmēr bijis sekmīgs turnīrs, bet pērn tajā nespēlēju. Nevaru sagaidīt, kad varēšu tur atgriezties un demonstrēt savu labāko sniegumu," izteicās serbu tenisists.

Iepriekš ieņemtā 21.vieta pasaules rangā Džokovičam bija zemākā pēdējo 12 gadu laikā. "Manā atlabšanas procesā bija brīži, kad biju pārāk sabozies un domāju, vai vispār spēšu atgriezties iepriekšējā līmenī. Tomēr tas viss šo visu ceļu atpakaļ padara tikai saldāku," pauda Džokovičs.

Karjeras laikā serbu tenisists izcīnījis 13 "Grand Slam" titulus. ASV atklātais čempionāts, kas būs noslēdzošais no "Grand Slam" turnīriem šajā gadā, sāksies augusta izskaņā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-07-16 19:59, pirms 6 gadiem
Visnotaļ. Arī es šaubījos. (man gan šaubas vēl nav pārgājušas). Protams vēlu to labāko un ceru turpmāk redzēt spēlējam labā līmenī. Gaidu atpakaļ arī Mareju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aļona Ostapenko. Foto: Porsche Tennis
1

Ostapenko turpinās māla sezonu, cīnoties pret Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Pēc plkst. 21.00 Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko pirmajā kārtā cīnīsies pret čehieti Lindu Noskovu.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.
Stefanoss Cicipass. Foto: Rolex Monte-Carlo Masters
1

Cicipass trešo reizi izcīna Montekarlo čempiona titulu

Monako noslēdzies Montekarlo "ATP Masters 1000" tenisa turnīrs. Finālā grieķis Stefanoss Cicipass pārspēja norvēģi Kasperu Rūdu - 6:1, 6:4.