Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: fanu klubs#13

A.Sevastova un RIO

teniss

palabojat mani,ja kludos,bet ka tur ir ar to OS atlasi.viens no punktiem bija ka lidz RIO janospele kada spele izlases sastava federaciju kausa,vai Deivisa kausaa pedejo 2 gadu laika???Cik zinams LTF un Anastasija nav vienojusies finansiali un sogad Sevastova izlase nespeles,lidz ar to vina pati sevi nonem no RIO pretendentu loka.


, 2016-01-16 21:55, pirms 8 gadiem
Nespēlēšana Fed Cup ir viena lieta, bet viņai jau arī rangs nav pietiekami labs. Protams, vēl jau ir laiks līdz jūnijam uzkāpt, bet ir 2 lietas: šogad dzēsīsies punkti, par ko viņai nebija jādomā pagājušajā gadā. Otrkārt, visur tik fantastiskas izlozes kā tagad Melburnā nebūs. Spēles ziņā jau diemžēl ir tik daudz (maz), cik ir.
, 2016-01-16 22:37, pirms 8 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Nespēlēšana Fed Cup ir viena lieta, bet viņai jau arī rangs nav pietiekami labs. Protams, vēl jau ir laiks līdz jūnijam uzkāpt, bet ir 2 lietas: šogad dzēsīsies punkti, par ko viņai nebija jādomā pagājušajā gadā. Otrkārt, visur tik fantastiskas izlozes kā tagad Melburnā nebūs. Spēles ziņā jau diemžēl ir tik daudz (maz), cik ir.
Tenisā ir valstu kvotas? T.i., kam jānotiek, lai mums OS būtu 2 tenisistes?
, 2016-01-16 22:49, pirms 8 gadiem
MachimoI rakstīja: Tenisā ir valstu kvotas? T.i., kam jānotiek, lai mums OS būtu 2 tenisistes?
Šeit var izstudēt pats. Tur zemāk arī 2 svarīgi linki.

itftennis.com

Šogad mums divas pat teorētiski nevar būt. Vai būs viena - atkarīgs no tā, vai Aļona beigs ākstīties. Lasi - neizlaidīs tik daudz uzvaru, kas jau kļuvusi par ļoti hronisku kaiti. Spēle viņai ir, lai būtu 50niekā. Tas pats attiecas arī uz Gulbi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-16 23:37, pirms 8 gadiem
40 jau ir Australian Open,ja regulari speles 2-3 turniri menesi bus TOP 80
, 2016-01-16 23:54, pirms 8 gadiem
SWK rakstīja: Nu par puntku dzēšanos tu mazliet salieci, pāris veiksmīgi WTA turnīri un sezonas pirmās puses punkti ir atsisti, par Future 10 k uzvaru 12 punkti, par 25 k 50 punkti.
Bet viņa jau lielajos turnīros faktiski nespēlē, tā kā nekādus dižos punktus nevar savākt. Tagad AO nospīdēja ar ļoti labu izlozi kvalī un pamatturnīrā 1. kārta ir noteikti izejama, jo tur nav īpaši gudra pretiniece. Otrdien plašāk uzrakstīšu. Ja zaudē, tad paliek 40 punkti, kas nav daudz. Pēc tam Nastjai atkal kreisie turnīri paredzēti - ITF 50K Francijā un pavisam vājš WTA International Taivānā, kur faktiski būs ITF sastāvs.

Pagājušajā gadā viņa principā tādā veidā arī pacēlās, jo tas turnīrs Brazīlijā bija WTA turnīru parodija. Neapceļu, bet jau teicu - tā ir ļoti gudra turnīru plānošana, taču tūlīt būs gads riņķī kopš kambeka... ITF turnīros un švakākajos WTA var salasīt punktus, lai tiktu līdz Top 100, varbūt ap 70.-80. vietu. Lai būtu augstāk, attiecīgā līmenī arī jāspēlē.

Lielajos turnīros ir labāka līmeņa spēlētājas, kas viņai īsti nav pa zobam, ja neskaita retus izņēmumus. Sevastovai 2015. gadā bija 4 uzvaras pret Top 100 spēlētājām (trīs no uzvarētajām bija 70. vietā vai zemāk), turklāt viena no šīm uzvarām ar pretinieces izstāšanos, bet vēl viena pret stāvošu un pārgurušu Pliškovu. Tā nu tas ir. Salīdzinājumam - Aļonai bija 9 Top 100 uzvaras.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
5

Ostapenko mēģinās otro reizi sasniegt Madrides "WTA 1000" trešo kārtu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Pēc plkst. 13.30 Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā cīnīsies pret spānieti Džesiku Bousasu.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
6

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.