Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Anastasija Sevastova: "Šis man ir ļoti grūts lēmums"

Anastasija Sevastova: "Šis man ir ļoti grūts lēmums"
Anastasija Sevastova pēc uzvaras. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas šī brīža pirmā rakete tenisā sievietēm Anastasija Sevastova uzsver, ka ļoti izbaudījusi spēlēšanu izlasē, tāpēc pieņemt lēmumu par nespēlēšanu pret Vāciju viņai bija ļoti smagi.

Latvijas sieviešu tenisa izlase "play-off" kārtā par iekļūšanu Federāciju kausa pirmajā pasaules grupā jeb starp astoņām stiprākajām vienībām, piektdien un sestdien "Arēnā Rīga" uzņems Vāciju. Ja pretiniecēm palīdzēs visas līderes, Latvijas sabiedrību pirmdien šokēja ziņa, ka muguras traumas dēļ nespēlēs pasaules ranga 13. vietā esošā Sevastova.

"Man ir ļoti žēl, ka šonedēļ nevarēšu palīdzēt Latvijas izlasei. Pēc iepriekšējās Federāciju kausa kārtas, kurās ļoti izbaudīju spēlēšanu Latvijas izlasē, šis man ir ļoti grūts lēmums," Latvijas Tenisa savienība citē Sevastovas izteikumus. "Novēlu komandai visu to labāko un veiksmi spēlēs. Es ceru, ka drīz atkal spēšu atgriezties tenisa kortos."

Pagājušajā sestdienā tieši Sevastovas 29. dzimšanas dienā tika atklāta tenisa halle sportistes dzimtajā Liepājā. Vēl februārī tenisiste pauda, ka apmeklēs kortu atklāšanu, bet piektdienas vakarā viņai nācās paziņot, ka tomēr neieradīsies.

Kaut portāls Delfi pirmdien ziņo, ka Sevastovai būs nepieciešama muguras operācija, izlases pārstāvjiem sarunā ar Sportacentrs.com šādas informācijas nebija, paužot, ka tenisiste vēl turpina izmeklējumus.

"Līdz pēdējam brīdim cerējām, viņa gāja pie ārstiem, mēģināja darīt visu. Tomēr šorīt uzzinājām, ka viņa nespēlēs," izteicās izlases kapteinis Adrians Žguns, kaut citi izlases pārstāvji atklāja, ka jaunumus uzzinājuši jau vakar. "Nezinu cik trauma ir nopietna, personīgi neesmu runājis ar Anastasiju."

Kā zināms, Vācijas izlases priekšgalā būs tenisa pasaules zvaigznes Angelika Kerbere (pasaules 5. rakete) un Jūlija Gērgesa (pasaules 17. rakete).


, 2019-04-15 17:17, pirms 5 gadiem
mugura bija tā kas lika Nastjai pirmo reizi beigt karjeru. Tagad slodzes ir atkal savu darījušas. Te nebūtu jāpārdzīvo par piedalīšanos turnīrā , bet gan par to lai karjera atkal neapstājas pavisam
, 2019-04-15 17:19, pirms 5 gadiem
Turies, Seva!
, 2019-04-15 17:37, pirms 5 gadiem
Vajadzēja uzspēlēt paslēpes, lai vācietes līdz pat pēdējam brīdim nezinātu, ka Nastja nespēlēs un nepaspētu izpētīt Marcinkēvičas vai Vismanes spēles stilu. Nastjai veselību.
, 2019-04-15 19:31, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Vajadzēja uzspēlēt paslēpes, lai vācietes līdz pat pēdējam brīdim nezinātu, ka Nastja nespēlēs un nepaspētu izpētīt Marcinkēvičas vai Vismanes spēles stilu. Nastjai veselību.
Tu ironizē?
Marcinkēvičas un Vismanes stilam nav nekādas nozīmes. Viņas tur vienkārši noslaucīs no korta!
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

WTA rangā Ostapenko un Semeņistaja nemaina pozīcijas

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko un mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja saglabājušas attiecīgi 10. un 113. vietu.
Aļona Ostapenko un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Madrides izlozē Ostapenko neuzzina pretinieci, Semeņistaja tiek pie Minnenas

Spānijas galvaspilsētā Madridē šodien notika "WTA 1000" māla turnīra izloze. 22. aprīlī plkst. 11.00 kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja spēlēs pret beļģieti Grētu Minnenu, savukārt pamatturnīra otrajā kārtā mūsu tenisa līdere Aļona Ostapenko cīnīsies pret spānieti Paulu Badosu vai kvalifikācijas veiksminieci.