Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere nepārvar 2. kārtu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere nepārvar 2. kārtu
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar amerikānieti Mašonu Vašingtonu nav spējusi pārvarēt Midlendas ITF dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu, kaut arī viņu duets turnīrā bija izlikts ar 2. numuru.

Midlendas ITF 75 000 turnīrā Līga Dekmeijere startēja tikai dubultspēlēs, kur kopā ar amerikānieti Mašonu Vašingtonu tika izliktas ar 2. numuru. Teorētiski tas lika viņas gaidīt finālā, bet praksē tik labi neveicās.

Pirmā kārta gan tika pārvarēta droši – 6:3, 6:4 pret vācieti Vanesu Henki un horvātieti Darju Juraku. Šonakt otrajā kārtā (ceturtdaļfinālā) pretī stājās Taivānas un Francijas duets – Kaja-Čena Čanga un Stefānija Foreca. Negaidīti pārliecinoši uzvaru šajā mačā guva tieši Čenga un Foreca – 6:2, 6:4, nodrošinot vietu pusfinālā, kamēr Dekmeijerei un Vašingtonai turnīrs galā, iegūstot 30 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
usta.com