Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš zaudē iniciatīvu otrajā setā un piedzīvo neveiksmi pret francūzi Okalā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ozoliņš zaudē iniciatīvu otrajā setā un piedzīvo neveiksmi pret francūzi Okalā
Kārlis Ozoliņš. Foto: Anna Aurelia Minev/ERR

Šodien zaudējumu Manakoras ITF M15 sērijas turnīros uz cietā seguma piedzīvoja 18 gadus vecais Kārlis Ozoliņš (ATP 1073.), kurš astotdaļfinālā ar 6:3, 4:6, 1:6 atzina francūža Žila Okalā (ATP 366.) pārākumu.

ATP ranga 1073. numurs Kārlis Ozoliņš Manakoras ITF M15 sērijas turnīrā Spānijā uz cietā seguma trijos setos piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā pret francūzi Žilu Okalā.

Pirmajā setā veiksmīgāks bija latvietis. Pirmajos divos geimus abi tenisisti apmainījās breikiem, taču Ozoliņš bija sekmīgāks septītajā geimā, vēlreiz nolaužot pretinieka servi. Devītajā geimā Ozoliņš spēja izmantot otro setbumbu un uzvarēt arī visā setā ar 6:3.

Uz viļņa esošais Ozoliņš turpināja dominēt, otrajā setā uzvarot pirmos trīs geimus un nonākot 3:0 vadībā. Vēlāk latvietim neizdevās panākt 4:0, pēc kā atguvās Okalā, laužot Ozoliņa servi piektajā, bet nākamajā izlīdzinot rezultātu. Francūzis pārņēma iniciatīvu spēlē, otro reizi setā laužot latvieša servi devītajā geimā, kas vēlāk izrādījās lūzums visā spēlē. Okalā uzvarēja setu ar 6:4, panākot izšķirošo trešo setu.

Tajā pilnībā dominēja ATP ranga 366. numurs, uzvarot pirmajos četros geimos. Kārlis Ozoliņš šajā setā spēja būt pārāks pār pretinieku vienā geimā, piedzīvojot zaudējumu setā ar 1:6, kā arī visā spēlē. Trešais sets bija visīsākais no visiem - Okalā tajā uzvarēja nieka 24 minūšu laikā.

     [+] [-]

, 2021-01-13 14:46, pirms 3 gadiem
cik punktus nopelnīja, cik nauda ieripos kontā? Tāds tjap ljap flashscore iztirzājums ne ziņa..

     [+] [-]

, 2021-01-14 08:45, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: cik punktus nopelnīja, cik nauda ieripos kontā? Tāds tjap ljap flashscore iztirzājums ne ziņa..
Tados vietējos mačos nav ne naudas,ne arī kāds veido statistiku!