Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Hobartā izstājušās jau visas favorītes

Hobartā izstājušās jau visas favorītes
Gisela Dulko
Foto: AP

Divos WTA turnīros Sidnejā un Hobartā aizvadītas visas 2. kārtas spēles. Ja Sidnejā favorītēm klājas salīdzinoši labi, tad Hobartā diametrāli pretēji – ceturtdaļfinālā nav iekļuvusi neviena no izliktajā sportistēm.

eSports.lv jau ziņoja, ka Hobartas WTA turnīra pirmajā kārtā zaudējumu cieta piecas no astoņām izliktajām tenisistēm. Aizvadītajā naktī viņām piepulcējušās arī atlikušās trīs, nespējot pārvarēt otrās kārtas barjeru – kā Flavija Penneta, tā arī Jī Ženga un Aļona Bondarenko cieta neveiksmes divos setos.

"Moorilla Hobart International", Hobarta (Austrālija)

2. kārtas rezultāti
M. Rybarikova – F. Pennetta (1) 7:5, 6:3
G. Dulko – J. Zheng (4) 6:3, 6:3
P. Kvitova – A. Bondarenko (7) 6:2, 6:1
M. Czink – U. Radwanska 4:2 (Radvanska izstājās)
I. Benesova – M. Santangelo 6:3, 6:1
A. Pavlyuchenkova – C. Suarez Navarro 6:4, 6:1
V. Razzano – A. Keothavong 4:6,6:0, 7:5
T. Pironkova – O. Govortsova 6:1, 6:2

Piedalies jaunā tenisa spēlē!

Sidnejas WTA turnīrā dalībnieču sastāvs ir gana spēcīgāks, turklāt viņām veicas arī krietni labāk, un labāko astotniekā iekļuvušas sešas izliktās sportistes, kā arī Alizē Kornē no Francijas un Ai Sugijama no Japānas. Pēc grūtas pirmās kārtas (atspēlētas četras mačbumbas pret mājinieci Samantu Stosuru), šodien jau krietni sekmīgāku maču aizvadīja šī turnīra galvenā favorīte Serēna Viljamsa, zaudējot tikai trīs geimus itālietei Sarai Erani. Tikai trīs geimus mačā zaudēja arī Dinara Safina (pārspēta tautiete Duševina), taču kārtas pārliecinošāko uzvaru izcīnīja dāniete Karolīna Vozņacki, kura ar 6:2, 6:0 sagrāva britu sportisti Melaniju Sautu.

" Medibank International ", Sidneja (Austrālija)

2. kārtas rezultāti
S. Williams (1) – S. Errani 6:1, 6:2
D. Safina (2) – V. Dushevina 6:3, 6:0
E. Dementieva (3) – J. Gajdosova 6:2, 6:4
S. Kuznetsova (5) – K. Kanepi 6:2, 2:6, 7:6(3)
A. Radwanska (6) – D. Hantuchova 6:3, 7:5
C. Wozniacki (7) – M. South 6:2, 6:0
A. Cornet – A. Kleybanova 7:6(5), 6:1
A. Sugiyama – A. Medina Garrigues 2:6, 6:1, 6:2

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com


Marta Kostjuka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjonteka, Ribakina, Vondroušova un Kostjuka tiek Štutgartes pusfinālā

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Piektdien pusfinālu sasniedza poliete Iga Švjonteka, kazahiete Jeļena Ribakina, čehiete Marketa Vondroušova un ukrainiete Marta Kostjuka.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Švjoteka Štutgartē sāk ar uzvaru, Kostjuka iespaidīgi triumfē, Radukanu sakauj Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē turpinās "WTA 500" mala turnīrs hallē. Ceturtdien 1/4 finālu sasniedza arī poliete Iga Švjonteka, pēc tam Latvijas tenisa līderi izslēgusī čehiete Linda Noskova piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Emmai Radukanu, bet vēlajā spēlē ukrainiete Marta Kostjuka uzveica ķīnieti Cjiņveņu Dženu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.