Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Tallinā šodien divas uzvaras

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Tallinā šodien divas uzvaras
Lina Lileikite
Foto: www.liepajniekiem.lv

Tallinas ITF tenisa turnīrā šodien sekmīgi startējušas Latvijas sportistes. Diāna Marcinkeviča ar 6:2, 6:1 apspēlēja pretinieci vienspēļu turnīra 1. kārtā, bet Lina Lileikite kopā ar krievieti Anastasiju Vovku svinēja panākumu dubultspēlē.

Tallinas ITF tenisa turnīrā šodien tika aizvadīta pamatturnīra otrā spēļu diena. Jau ziņojām, ka vakar Diāna Marcinkeviča pārvarēja dubultspēļu turnīra 1. kārtu, bet Lina Lileikite zaudēja vienspēļu 1. kārtā. Šodien abas bija pretējās lomās – Diāna spēlēja vienspēli, bet Lina dubultspēli.

Kā pirmā kortā devās Marcinkeviča, kuras pretiniece bija ukrainiete Kristina Kazimova (WTA 900.). Vakar Diāna viņu apspēlēja dubultspēļu turnīrā, bet šodien sagrāva arī vienspēlē – 6:2, 6:1. Nākamajā kārtā mūsu sportiste arī tiksies ar Ukrainas sportisti – šoreiz Juliana Umaneca (WTA 1010.).

Tikmēr Lina Lileikite tika pie pirmā reitinga punkta WTA dubultspēļu rangā. Spēlējot kopā ar krievieti Anastasiju Vovku, viņa ar 6:3, 6:3 uzvarēja igaunietes, dvīņumāsās Tēli un Tūli Tani. Ceturtdaļfinālā Lileikite un Vovka spēlēs pret turnīra galvenajām favorītēm – latvieti Diānu Marcinkeviču un baltkrievieti Annu Orliku.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-12 23:02, pirms 15 gadiem
Apsveicu mūsu jaunās meitenes,veiksmi arī turpmāk un ,lai savstarpējā spēlē uzvar labākā.