Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzminai un Pavlovam zaudējumi ceturtdaļfinālos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzminai un Pavlovam zaudējumi ceturtdaļfinālos
Irina Kuzmina

Latvijas tenisisti Irina Kuzmina un Deniss Pavlovs šodien cietuši neveiksmes ITF un „Challenger” sērijas dubultspēļu turnīru ceturtdaļfinālos, izstājoties no turpmākajām cīņām par titulu.

Irina Kuzmina šonedēļ spēlēja ITF 25 000 sērijas turnīrā Slovākijā, Trnavas pilsētā. Vienspēlēs Irina palika bez uzvarām (zaudējums kvalifikācijas 1. kārtā), bet dubultspēļu turnīru kopā ar ar čehieti Moniku Kočanovu vakar iesāka ar uzvaru (6:1, 6:2) pret Daliju Zafirovu (Bulgārija) un Zuzanu Zločkovu (Slovākija). Šodien ceturtdaļfinālā viņu pretinieces bija ar 3. numuru izliktās čehietes Mihaela Pastikova un Darina Sedenkova, pret kurām tika ciesta sakāve ar 1:6, 1:6. Dubultspēļu rangā Irina ieguva 14 reitinga punktus.

Tikmēr Deniss Pavlovs šonedēļ cīnījās Uzbekistānā, Samarkandas „Challenger” turnīrā ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru. Līdzīgi kā Irina Deniss zaudēja vienspēli (pamatturnīra pirmajā kārtā), bet dubultspēlē kopā ar kazahu Andreju Kedrjuku tika līdz ceturtdaļfinālam, kur šodien gan nācās zaudēt taivāniešu duetam Sin-Hans Lī un Sung-Hua Jangs – 1:6, 7:6(4), 3:10. Pavlovs savu dubultspēļu rangu papildinājis par 13 punktiem.

Izmantotie resursi:
itftennis.com
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-08-13 08:34, pirms 15 gadiem
Kaut kāda slimība Latvijas tenisam? Varbūt kāds zin kā to vīrusu sauc?