Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sidnejā un Oklendā uzsākta pamatturnīru izspēle

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sidnejā un Oklendā uzsākta pamatturnīru izspēle
Japānim Kei Nišikori neveiksme - savainojuma
dēļ pirmās kārtas maču viņš nepabeidza.
Foto: AP

Ar sešām spēlēm Sidnejā un četriem mačiem Oklendā uzsākta šīs nedēļas ATP tenisa turnīra pamatsacensību izspēle. Ernests Gulbis cīņā pret Marselu Granoljeru (Spānija) dosies naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika.

Atšķirībā no iepriekšējās nedēļas turnīriem Sidnejas un Oklendas turnīros pirmajiem četriem izliktajiem sportistiem pirmās kārtas cīņas nav jāaizvada, tādējādi pirmajā kārtā katrā turnīrā gaidāmas tikai 12 spēles. Sidnejā ar panākumiem to uzsāka ar 5. un 7. numuru izliktie Igors Andrejevs un Tomijs Robredo, bet Oklendā vienīgais no izsētajiem sportistiem spēlēja Sems Kverijs, kura kontā arī uzvara.

Piedalies jaunā tenisa spēlē!

Latvijas līdzjutējiem galvenā interese, protams, ir par Ernesta Gulbja startu Oklendas turnīrā. Viņa pirmā spēle pret Marselu Granoljeru no Spānijas gaidāma nākamnakt kā otrā uz centrālā korta. Spēles sākums gaidāms ap diviem naktī pēc Latvijas laika, bet tās precīzs sākuma laiks atkarīgs no tā, cik ilgi kortā būs pirmās spēles dalībnieki Filips Kolšraibers un Dominiks Hrbatijs. Sīkāku aprakstu par Gulbja un Granoljera maču eSports.lv piedāvās pirmdienas pievakarē.

"Medibank International", Sidneja (Austrālija)

1. kārtas rezultāti
I. Andreev (5) – F. Dancevic 7:6(2), 6:3
T. Robredo (7) – J. Melzer 6:3, 6:4
J. Nieminen – F. Lopez 6:2, 7:6(9)
M. Ancic – X. Malisse 6:4, 6:7(5), 6:3
M. Llodra – D. Gremelmayr 6:0, 6:2
S. Bolelli – P. Starace 7:6(1), 6:4

"Heineken Open", Oklenda (Jaunzēlande)

1. kārtas rezultāti
S. Querrey (6) – D. King-Turner 6:4, 7:5
J.C Ferrero – K. Nishikori 5:3 (Nišikori izstājās)
V. Troicki – I. Kunitsyn 6:1, 6:2
R. Ginepri – J. Statham 6:2, 6:3

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-01-12 14:20, pirms 15 gadiem
Būs uzvara!