Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Video: Juška un Podžus sāks ar vienspēlēm, Gulbis spēlēs sestdien

Šodien 11. septembrī Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā norisinājās Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 1.grupas dueļa izloze starp Latvijas un Austrijas izlasēm. Kā pirmais piektdien laukumā dosies Andis Juška, bet otrajā vienspēlē piektdien cīnīsies Jānis Podžus. Savukārt sestdien kopā ar Miķeli Lībieti kortā dosies mūsu labākais tenisists - Ernests Gulbis.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2014-09-11 22:22, pirms 10 gadiem
Cirks tas ir, jau iepriekseja Deivisa karta ar Gulbi bija nemama, tagad ari varetu cinities, tad jau tiesam nav jegas saja grupa spelet ja pirmais nummurs regulari nespele. Un Lejnieka galvenais uzdevums panakt lai Gulbis spele ari nav izpildits.

     [+] [-]

, 2014-09-12 06:34, pirms 10 gadiem
Nu kamön vecīt! Priecājies, ka Ernests izbrīvēja laiku pēc US open, un rīkojās kā īsts patriots kam ir svarīga Latvija un atbrauca. Ja esi tik ilgi prom no mājām, tad tās retās reizes kad atbrauc uz dzimteni pie radiniekiem ir īpašas. Es domāju, ka pēc pirmās dienas viskaut kas ir iespējams, mēs punktu dabūsim un gan jau ka svētdien Ernests spēlēs

     [+] [-]

, 2014-09-12 15:26, pirms 10 gadiem
rediss77 rakstīja: Cirks tas ir, jau iepriekseja Deivisa karta ar Gulbi bija nemama, tagad ari varetu cinities, tad jau tiesam nav jegas saja grupa spelet ja pirmais nummurs regulari nespele. Un Lejnieka galvenais uzdevums panakt lai Gulbis spele ari nav izpildits.
Viņam tak ar kāju problēma.

     [+] [-]

, 2014-09-12 15:40, pirms 10 gadiem
rigibolds rakstīja: Viņam tak ar kāju problēma.
Intervija ar vinu konkreti ir bijusi ? Pedejais ko vins pats teica pec speles-krampji. Un tiri logiski domajot iespejas Gulbim ar pusspeku vinnet Fisheru butu 2x lielakas neka dubultspele pret top 10 speletaju vinnet, piedevam spelejot kopa ar Mikeli kurs ari nekur nav spelejis un ir pec traumas, logikas nekadas.