Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai un Kuzminai pārliecinošas uzvaras dubultspēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai un Kuzminai pārliecinošas uzvaras dubultspēlēs
Diāna Marcinkeviča

Tallinas ITF tenisa turnīrā šodien tika iesāktas pamatturnīra cīņas. Diāna Marcinkeviča pārī ar baltkriecvieti Annu Orliku guva ļoti pārliecinošu uzvaru dubultspēlē, bet Linai Lileikitei tik pat pārliecinoša neveiksme vienspēlē. Rīt abas mūsu sportistes būs mainītās lomās – Diāna aizvadīs vienspēli, bet Lina dubultspēli.

Jau ziņojām, ka Tallinas ITF 10 000 sērijas pamatturnīrā dalību bija nodrošinājušas divas Latvijas sportistes – Diāna Marcinkeviča un Lina Lileikite. Ja Lileikitei ceļš uz pamatturnīru bija jālauž caur kvalifikāciju, tad Marcinkeviča ir viena no turnīra favorītēm.

Šodien abas tenisistes aizvadīja dažādas cīņas. Lileikite šodien aizvadīja vienspēļu pamatturnīra 1. kārtas spēli, kurā viņas pretiniece bija ar 5. numuru izliktā Izraēlas tenisiste Kerena Šolmo, kura WTA rangā ieņem salīdzinoši augsto 561. vietu. Diemžēl pie pirmā WTA reitinga punkta Linai neizdevās tikt, jo tika zaudēts ar 1:6, 1:6. Rīt liepājniece kopā ar Anastasiju Vovku no Krievijas aizvadīs dubultspēļu turnīra pirmās kārtas maču, kurā tiksies ar mājiniecēm, dvīņumāsām Tēli un Tūli Tani.

Tikmēr Marcinkevičai šodien bija jāaizvada vien dubultspēle. Jau trešo turnīru pēc kārtas viņa startē kopā ar baltkrievieti Annu Orliku, un viņām ir izdevies ļoti labi saspēlēties. Šodienas spēlē Aleksandru Artamonovu (Krievija) un Kristinu Kazimovu (Ukraina) izdevās uzveikt ar 6:1, 6:1, bet ceturtdaļfināla pretinieces viņām tiks noteiktas tikai rīt – iespējams, būs jāspēlē pret Lileikiti un Vovku. Tikmēr vienspēļu turnīra mačs Diņai gaidāms rīt, kad pretī stāsies šodien uzveiktā ukrainiete Kazimova.

Pie uzvaras citā ITF sērijas turnīrā tikusi arī Irina Kuzmina. Viņa spēlē Slovākijas pilsētā Trnavā, kur turnīra nozīmīgums ir augstāks - 25 000 sērijas. Dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā Irina šodien kopā ar čehieti Moniku Kočanovu ar 6:1, 6:2 uzveica Daliju Zafirovu (Bulgārija) un Zuzanu Zločkovu (Slovākija). Ceturtdaļfinālā viņu pretinieces būs ar 3. numuru izliktās čehietes Mihaela Pastikova un Darina Sedenkova.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-11 20:03, pirms 15 gadiem
Lai veicās mūsu meitenēm!