Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška piekāpjas līdzīgā spēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška piekāpjas līdzīgā spēlē
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisistam Andim Juškam nav izdevies pārvarēt Umakao (Puertoriko) "Challenger" vienspēļu turnīra otro kārtu. Viņš ar 6:2, 4:6, 6:7(6) piekāpās amerikānim Robertam Kendrikam.

Andim Juškam Umakao "Challenger" turnīrs bija otrais pēc kārtas Ziemeļamerikā. Ja pirms divām nedēļām Leonas pirlsētā Meksikā sekmes izpalika, tad šoreiz jau klājās nedaudz labāk. Pirmo kārtu Andis pārvarēja, ar 6:3, 7:6(6) pārspējot amerikāni Alberto Francisu.

Otrajā kārtā pretinieks bija krietni nopietnāks – ar 5. numuru izliktais Roberts Kendriks. 28 gadus vecais amerikānis pašlaik ATP rangā ieņem 122. vietu , bet pērn bijis pat 77. pasaulē. Kendriks pēdējā laikā ir biežs viesis ATP turnīros, taču vislabākos panākumus sasniedz tieši "Challenger" līmenī. Pirms mača ar Jušku viņš bija pārliecinošs mača favorīts, taču Andim izdevās pacīnīties, parādot, ka vienkārši viņu neuzvarēt. Diemžēl izšķirošā seta taibreikā veiksme bija Kendrika pusē – zaudējums ar 6:2, 4:6, 6:7(6) un turnīrs galā. Par pirmās kārtas pārvarēšanu Juška saņēma 5 reitinga punktus.

Nākamajā nedēļā Juška startēs Mehiko (Meksika) "Challenger" turnīrā ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru un arī šo turnīru uzsāks uzreiz no pamatturnīra.

Izmantotie resursi:
atptennis.com

     [+] [-]

, 2008-04-11 07:44, pirms 16 gadiem
Nu žēl, ko lai saka...