Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Gulbja nākamais pretinieks neiekļūst finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Gulbja nākamais pretinieks neiekļūst finālā
Marsels Granoljers
Foto: AFP

Ernesta Gulbja pretinieks Oklendas ATP turnīra pirmajā kārtā, spānis Marsels Granoljers šodien nespēja iekļūt Čennajas ATP turnīra finālā. Ar 4:6, 3:6 viņš piekāpās horvātam Marinam Ciličam.

Indijas pilsētas Čennajas ATP turnīrs šogad norisinājies ar ļoti daudz pārsteigumiem. Kā zināms, traumas dēļ jau pēc pirmās kārtas no tā izstājās Nikolajs Davidenko, negaidītu neveiksmi pirmajā spēlē cieta arī ar otro numuru izliktais šveicietis Staņislass Vavrinka.

Tikmēr negaidīti labi sekmējas mājinieku favorītam Somdevam Devarmaram, kurš ticis jau līdz finālam. ATP rangā šis 23 gadus vecais indietis ieņem 202. vietu, bet šajā turnīrā pamatturnīrā tika pateicoties wild card. Uzvaras viņam gan krājās raiti – ja Kevina Kima apspēlēšana nebūtu nekas īpašs, tad Karlosa Moijas un Ivo Karloviča pieveikšana ir ļoti nozīmīgi panākumi. Pusfinālā Devarmanam bija jāspēlē ar Raineru Šutleru no Vācijas, taču viņš uz spēli nemaz neizgāja, jo bija guvis kreisās plaukstas locītavas savainojumu. Līdz ar to Indijas sportists spēlēs rīt finālā. Atgādinām, ka pērn ATP vienspēļu turnīrā Ņūportā finālu sasniedza cits indietis Prakašs Amritrajs, tomēr titulu viņam iegūt neizdevās – tika zaudēts Fabrisam Santoro.

Indieša pretinieks finālā būs horvāts Marins Ciličs. Viņš šajā turnīrā izlikts ar trešo numuru un rīt centīsies tikt pie sava karjeras otrā ATP titula. Šodien pusfinālā Ciličs diezgan viegli apspēlēja Ernesta Gulbja nākamo pretinieku Oklendas ATP turnīrā Marselu Granoljeru no Spānijas – 6:4, 6:3.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-01-10 18:27, pirms 15 gadiem
sudig,vareja tikt finaalaa un butu vairak noguris uz speli ar ernestu,bet nu tie tik tadi sikumi!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-10 19:30, pirms 15 gadiem
Varbūt arī Ernestam ir cerības viņu vinnēt.