Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai dubultspēļu tituls Somijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai dubultspēļu tituls Somijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkevičs šodien kļuvusi par Somijas pilsētas Savitaipales ITF 10 000 sērijas dubultspēļu turnīra čempioni. Kopā ar baltkrievieti Annu Orliku finālā tika pieveiktas Dānijas un Izraēlas tenisistes – 4:6, 6:2, 10:5.

Tāpat kā pērn Savitaipalē labākās sekmes Diānai Marcinkevičai bija dubultspēļu turnīrā – otro gadu pēc kārtas viņa spēlēja finālā. Pērn kopā ar krievieti Jekaterinu Prozorovu pie titula gan neizdevās tikt, tomēr šis gads sanāca sekmīgāks.

Diānas pāriniece turnīrā bija baltkrieviete Anna Orlika un viņu duets tika izlikts ar 2. numuru. Līdz pat finālam viņas nezaudēja ne seta, bet šodien pretiniekos bija ar 3. numuru izliktās Malu Ejdesgārda (Dānija) un Estere Masuri (Izraēla). Cīņa iznāca īsta fināla cienīga – tika izspēlēti trīs seti. Pirmajā ar 6:4 pārāks bija Dānijas un Izraēlas duets, bet nākamajos jau triumfēja Marcinkeviča un Orlika – 6:2, 10:5.

17 gadus vecajai Marcinkevičai šis ir otrais ITF dubultspēļu tituls, pērn mūsu tenisistei izdevās uzvarēt Grieķijas pilsētas Mitilini turnīrā. Uzvara mūsu sportistei deva 12 reitinga punktus, bet jau jaunnedēļ Diāna spēlēs līdzīgā turnīrā Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Tallinas turnīra kvalifikācijā Latviju pārstāvēs vēl vairākas tenisistes, bet par viņu panākumiem ziņosim rīt.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-08-08 23:46, pirms 15 gadiem
Malacis, žēl, ka tikai pa vasaru dabū uzspēlēt, bet nekas, gan jau skolu pabeigs un tiks arī TOP 100!

     [+] [-]

, 2009-08-09 08:48, pirms 15 gadiem
malaces!
nu jau vareetu ar Sevastovu kādā chalenger uzspeeleet