Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča iekļūst dubultspēļu finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča iekļūst dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze

Somijas pilsētas Savitaipales ITF 10 000 sērijas dubultspēļu turnīra finālu šodien sasniegusi Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča. Pārī ar baltkrievieti Annu Orliku viņa pusfinālā uzveica krievietes Irinu Glivakovu un Anastasiju Vovku – 6:3, 6:2.

Ja dalību vienspēļu turnīrā Diāna Marcinkeviča beidza vakar ar zaudējumu 2. kārtas spēlē, tad dubultspēļu turnīrā mūsu tenisistei izdevies turpināt cīņu un nu viņa atrodas tikai vienas uzvaras attālumā no Savitaipales ITF dubultspēļu turnīra titula.

Šodien pusfinālā Diānas un viņas pārinieces Annas Orlikas (Baltkrievija) pretinieces bija divas Krievijas tenisistes - Irina Glivakova un Anastasija Vovka. Favorīšu statuss gan pienācās Marcinkevičai un Orlikai, kuras turnīrā ir izliktas ar 2. numuru, un to abām tenisistēm izdevās apliecināt – uzvara ar 6:3, 6:2 .

Rīt turnīra finālā Latvijas un Baltkrievijas dueta pretinieces būs Malu Ejdesgārda (Dānija) un Estere Masuri (Izraēla), kurām turnīrā 3. numurs. Pērn Savitaipalē Marcinkeviča arī spēlēja dubultspēļu finālā, tomēr tad pārī ar Jekaterinu Prozorovu zaudēja. Šogad laiks tikt pie titula. Par fināla sasniegšanu Marcinkeviča nopelnījusi astoņus dubultspēļu ranga punktus.

Izmantotie resursi:
itftennis.com