Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ostapenko nepiedalīsies Kingas kausa mačos Turcijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko nepiedalīsies Kingas kausa mačos Turcijā
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

10.-15. aprīlī Turcijas pilsētā Antaljā risināsies Billijas Džīnas Kingas kausa pirmās grupas mači, kur startēs arī mūsu sieviešu tenisa izlase. Diemžēl veselības apsvērumu dēļ nevarēs palīdzēt Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko.

Tenisa savienības sabiedrisko attiecību un mārketinga menedžere Milena Gulbe portālam Sportacentrs.com apstiprina, ka izlases sastāvā iekļautas Daniela Vismane (WTA 316.) un Diāna Marcinkēviča (WTA 395.), kā arī pasaules rangā neesošās Beatrise Zeltiņa un Adelina Lačinova.

Jau iepriekš kļuva skaidrs, ka izlasē šoreiz nespēlēs Latvijas otrais numurs Darja Semeņistaja (WTA 223.). Bet tagad izrādās, ka nevarēs palīdzēt arī Aļona Ostapenko (WTA 21.), kura saslima ASV pavasara sērijas laikā, atgūstas pēc slimības un gatavojas māla sezonai Eiropā.

Eiropas/Āfrikas pirmās grupas 11 izlases (Bulgārija, Dānija, Ēģipte, Horvātija, Latvija, Nīderlande, Norvēģija, Serbija, Turcija, Ungārija, Zviedrija) tiks izvietotas pa divām grupām.

Kā jau ziņots, 2022. gada novembrī Latvijas sieviešu izlase ar 2-3 piekāpās Austrijai un neiekļuva "Billie Jean King" kausa kvalifikācijas turnīrā. Līdz ar to mūsu valstsvienībai tagad jāspēlē reģionālajā grupā.

Izmantotie resursi:
billiejeankingcup.com

     [+] [-]

, 2023-04-07 11:43, pirms gada
Sastāvs nekāds, godīgi sakot. Divas pat nav rangā!

  -1 [+] [-]

, 2023-04-07 11:52, pirms gada
Tas nu gan shoks. Bus bezcerigs zagis...Paldiies, peedinas, politikiem, kas apreja Ostapenko un Bagatskim, kas pauda savu truvredzigo viedokli par finansejuma iespejamo apgriehhanu. Ja godiigi, es ari tapatas OSTAPENKO vueta daritu.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-07 11:54, pirms gada
Bija izredzes par 4.vietu cīnīties, tagad nekā.
Daniela vakar ātri pagrūda USA tīnei, lai no turienes dotos mājās. Denīze varēja braukt, turpat kopā ar Danielu spēlēja

  +2 [+] [-]

, 2023-04-07 12:03, pirms gada
Ostapenko malacis, pat ja taa ir deelj veseliibas,tad taa ir Vinjas veseliiba, un neviens 3 meeneshu Ministers, nekad, nepaliidzees vecumaa sho veseliibu atguut
Bagijs it ipashi,vareeja turret muti un piem., aizbraukt pie Semjonovas kaut Vai...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-07 12:24, pirms gada
Liels liels " paldies" čakšenei un bagatskim 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  +1 [+] [-]

, 2023-04-07 14:21, pirms gada
Trampaliins rakstīja: Ostapenko malacis, pat ja taa ir deelj veseliibas,tad taa ir Vinjas veseliiba, un neviens 3 meeneshu Ministers, nekad, nepaliidzees vecumaa sho veseliibu atguut
Bagijs it ipashi,vareeja turret muti un piem., aizbraukt pie Semjonovas kaut Vai...
Bagijs aizbrauks pie Prometeja, apsveikt ar 4. vietu ESTLAT līgā.

Nedomāju, ka Ostapenko lēmumam apakšā ir politika. Viņai ir jāgatavojas saviem turnīriem, nevis jāmāžojas.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-07 14:21, pirms gada
Kā ja parasti - komentētāji izlasa virsrakstu un uzreiz "iedxxš". Rakstu arī vajag izlasīt

     [+] [-]

, 2023-04-07 16:15, pirms gada
Aļonai veselību! Pārējām meitenēm laba iespēja sevi parādīt.Nākošgad,cerams, būs atpakaļ Sevastova un tad abas varēs normāli nospēlēt.

     [+] [-]

, 2023-04-07 16:36, pirms gada
Bonusi par spēlēšanu beigušies, kāpēc lai to arī turpmāk darītu + mainījusies "augša"

  +1 [+] [-]

, 2023-04-07 17:03, pirms gada
...es tik tagad redzu, ka Ernests mammai sarūpējis darbu LTS..."Tenisa savienības sabiedrisko attiecību un mārketinga menedžere"...Milena vismaz kaut ko zin par šo sfēru?...bija aktrise, tad kaut kāds bizness, bet sabiedriskās attiecības ir ļoti smalka padarīšana - daudz kas mūsu valstī salaists pakaļā, jo direktoriņi- rīkotāji tur ieliek savus radiniekus, kas nejēdz un nemāk runāt ar sabiedrību...arī šoreiz izskan tikai paziņojums, bet jau cik nav spekulāciju jau še pat SC...Aļona apvainojusies uz valdību utt....lai šādi murgi nebūtu - LTS sabiedrisko attiecību pārstāvim ir jāstrādā ar mellu muti , neko nedrīkst atstāt pašplūsmā, jo no nekā var izaugt kaut kāds lielāks murgs, ko pēc tam būs grūti likvidēt...
Milena Gulbe, sāc strādāt!

  -1 [+] [-]

, 2023-04-07 17:33, pirms gada
Volandemort rakstīja: Liels liels " paldies" čakšenei un bagatskim 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
kāds sakars ar Bagatski????
Drīzāk stāsts par Gulbja ambīcijām vs. reālo darbu...

  +2 [+] [-]

, 2023-04-07 18:31, pirms gada
12 dienu slimošana, antibiotiku lietošana, trenēšanās un spēlēšana slimības laikā noteikti atstāj sekas.

antibiotikas ir inde!

  -2 [+] [-]

, 2023-04-07 18:44, pirms gada
dakots rakstīja: ...es tik tagad redzu, ka Ernests mammai sarūpējis darbu LTS..."Tenisa savienības sabiedrisko attiecību un mārketinga menedžere"...Milena vismaz kaut ko zin par šo sfēru?...bija aktrise, tad kaut kāds bizness, bet sabiedriskās attiecības ir ļoti smalka padarīšana - daudz kas mūsu valstī salaists pakaļā, jo direktoriņi- rīkotāji tur ieliek savus radiniekus, kas nejēdz un nemāk runāt ar sabiedrību...arī šoreiz izskan tikai paziņojums, bet jau cik nav spekulāciju jau še pat SC...Aļona apvainojusies uz valdību utt....lai šādi murgi nebūtu - LTS sabiedrisko attiecību pārstāvim ir jāstrādā ar mellu muti , neko nedrīkst atstāt pašplūsmā, jo no nekā var izaugt kaut kāds lielāks murgs, ko pēc tam būs grūti likvidēt...
Milena Gulbe, sāc strādāt!
Uzrakstīju komentāru ar līdzīgu domu, SC.com cenzūra to izravēja. Nez, te kāds Gulbja radinieks vai protežē piestrādā?

bet paturpinot Tevis teikto, Milēna nestrādās, tas nav priekš viņas. Galvenais, kaa vizītkartē smuks ieraksts.
Nožēlojami, ka Ērnijs izrādījās tikai tāds mutes bajārs vien, darbos redzam ko citu...

  -2 [+] [-]

, 2023-04-07 22:13, pirms gada
Var tagad redzēt,kāds patriotisms Ostapenko ir spēlēt Latvijas izlasē un pārstāvēt Latviju,ja nedod naudu,jo iepriekš politiķi nogrieza naudu!Bet agrāk Ostapenko teica,cik kvēli un patriotiski viņa tiecās spēlēt Latvijas izlasē.Nu kur tad ir viņas darbi pēc savām runām?Naudas nav,tad patriotisma arī nav un ejiet iekrieties,ne?

     [+] [-]

, 2023-04-07 22:23, pirms gada
egucis x rakstīja: Var tagad redzēt,kāds patriotisms Ostapenko ir spēlēt Latvijas izlasē un pārstāvēt Latviju,ja nedod naudu,jo iepriekš politiķi nogrieza naudu!Bet agrāk Ostapenko teica,cik kvēli un patriotiski viņa tiecās spēlēt Latvijas izlasē.Nu kur tad ir viņas darbi pēc savām runām?Naudas nav,tad patriotisma arī nav un ejiet iekrieties,ne?
Patriotisms un reliģija ir divas izpaltītākās manipulācijas, ja "vardi žņaudz" par kaut ko maksāt

     [+] [-]

, 2023-04-07 22:28, pirms gada
egucis x rakstīja: Var tagad redzēt,kāds patriotisms Ostapenko ir spēlēt Latvijas izlasē un pārstāvēt Latviju,ja nedod naudu,jo iepriekš politiķi nogrieza naudu!Bet agrāk Ostapenko teica,cik kvēli un patriotiski viņa tiecās spēlēt Latvijas izlasē.Nu kur tad ir viņas darbi pēc savām runām?Naudas nav,tad patriotisma arī nav un ejiet iekrieties,ne?
Naudu jau atgrieza, tad jau redzēs, kā būs nākotnē. Bet blondā Čaška aita paliks uz visu mūžu.
Pēc nedēļas Ostijai sāksies pļaujas laiks - Poršs, 2 māsteri un Rolands Garoza; tālāk britu 500 un Wimbldona. Pāris citronus nosmelt un aizmirst Milenu Gulbi.