Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisistēm zaudējumi Polijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas tenisistēm zaudējumi Polijā
Līga Dekmeijere

Neveiksmīgi Polijas galvaspilsētas Varšavas ITF 10 000 tenisa turnīru šodien uzsākušas divas Latvijas sportistes. Līga Dekmeijere piedzīvoja zaudējumu vienspēļu turnīra pirmajā kārtā, bet Diāna Marcinkeviča zaudēja dubultspēļu pirmajā kārtā.

Šonedēļ Polijas galvaspilsētā Varšavā norisinās "Ursynow Cup 2009" tenisa turnīrs, kas ir viens no ITF 10 000 sērijas turnīriem. Latviju tajā pārstāv divas tenisistes – Līga Dekmeijere un Diāna Marcinkeviča. Abas dalību vienspēļu turnīrā uzreiz bija garantējušas no pamatsacensībām, bet dubultspēļu turnīrā šoreiz spēlē tikai Diāna.

Šodien abām latvietēm gan nācās zaudēt. Vienspēļu turnīrā Dekmeijere, kura turnīrā bija izlikta ar 5. numuru, ar 3:6, 6:2, 4:6 zaudēja krievietei Elinai Gasanovai (krieviete WTA rangā atrodas vairāk nekā 100 vietas zemāk). Tikmēr dubultspēļu turnīrā Marcinkeviča pārī ar baltkrievieti Volhu Kalodzicu ar 5:7, 1:6 zaudēja čehietei Klārai Elingerovai un slovākietei Lusijai Vrškovai. Rīt Marcinkeviča aizvadīs vienspēļu turnīra pirmās kārtas spēli, kurā tiksies ar mājinieci Klaudiju Gavliku.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-05-05 19:43, pirms 15 gadiem
smagi.. cerams vismaz, ka Līga pāries uz patstāvīgu spēlēšanu WTA.. dupelēs. nevis metīs visu pie malas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-05 23:16, pirms 15 gadiem
Kada pertika pec Dekmeijere speleja sitadaa utainaa turniraa. Vai tad pasai jau sen nav skaidrs ka no vienspelu karjeras nekas nesanaaks? Dubultspeles toties vina varetu but top 50 mierigi un vel ilgi spelet.

Dianai gan veiksmi vienspeles - kads WTA punktins but loti noderigs...