Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Fuzano zaudē Pelemā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Dekmeijere un Fuzano zaudē Pelemā
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar amerikānieti Kristīnu Fuzano vakar piedzīvojušas zaudējumu Pelemas (ASV) "Challenger" dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā. Viņas ar 6:2, 6:7(6), [7:10] zaudēja mājiniecēm Nikolai Gibsai un Asiai Muhamedai.

Dekmjeiere un Fuzano (85. un 154. vieta dubultspēļu rangā) bija šī turnīra galvenās favorītes un izliktas ar 1. numuru. Turnīra 1. kārtā viņas bija viegli tikušas galā ar wild card īpašniecēm Keitlinu Kristianu un Danielli Lao (ASV).

Ceturtdaļfinālā Latvijas/ASV duetam pretim stājās cits ASV pāris– Nikola Gibsa un Asia Muhameda (748. v. un 664.), kuras arī turnīrā piedalījās, pateicoties wild card. Pirmajā setā samērā pārliecinoši uzvarēja Dekmeijere un Fuzano, tomēr turpinājumā cīņa izvērtās daudz spraigāka. Otrā seta taibreikā pārākas izrādījās pretinieces, bet pēc tam uzvarēja arī sekojošajā supertaibreikā, izslēdzot galvenās favorītes no tālākās cīņas.

Izmantotie resursi:
www.itftennis.com