Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Viļņas pamatturnīrā tikai Emuliņš

Rīt Lietuvas pilsētā Viļņā startēs "Future tenisa turnīra pamatsacensības, taču Latviju tajās pārstāvēs tikai viens tenisists – Rihards Emuliņš. Viņš vietu pamatturnīrā ieguva ar "wild card" palīdzību, kamēr citiem sportistiem pārāk smaga bija kvalifikācija.

Viļņas „Future” tenisa turnīrā (tāpat kā Jūrmalas) balvu fonds ir 10 000 ASV dolāru un dalībnieku sastāvs tajā nav tas visaugstākais. Arī Latvijas tenisistu Viļņas turnīrā ir mazāk nekā citus gadus. Uzreiz drošs par spēlēšanu pamatturnīrā bija vien Rihards Emuliņš, kuram organizatori bija piešķīruši „wild card”. Viņa sāncensis pamatturnīra pirmajā kārtā būs kvalifikāciju pārvarējušais Edijs Čala no Alžīrijas.

Kvalifikācijas sacensībās bija pieteikušies vēl trīs latvieši – Ričards Opmanis, Māris Šipkovs un Jānis Mellups. Tālāk par pirmo spēli neizdevās tikt neveinam – Šipkovs ar 4:6, 0:6 zaudēja igaunim Jākam Poldmam, Mellups ar 4:6, 5:7 Sami Hūrinainenam no Somijas, bet Opmanis uz savu cīņu nemaz neizgāja.

Arī dubultspēļu turnīrā Latvija nebūs pārstāvēta.

Izmantotie resursi:
atptennis.com


, 2008-08-03 23:23, pirms 16 gadiem
Viss loģiski.
, 2008-08-04 17:15, pirms 16 gadiem
bet Opmanis uz savu cīņu nemaz neizgāja.

Tīri tā neko 4alītis!
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

WTA rangā Ostapenko un Semeņistaja nemaina pozīcijas

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko un mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja saglabājušas attiecīgi 10. un 113. vietu.