Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Sirianni iepriecina mājiniekus

Sirianni iepriecina mājiniekus
Džozefs Sirianni divas uzvaras ATP turnīra laikā
gūst pirmo reizi karjerā.

Adelaidas ATP turnīra ceturtdaļfinālā šorīt iekļuvis 32 gadus vecais Austrālietis Džozefs Sirianni, kurš līdz Adelaidai ATP līmeņa turnīros bija guvis tikai vienu uzvaru.

Adelaidas ATP turnīrā šodien tika aizvadītas četras otrās kārtas spēles. Vietu ceturtdaļfinālā šodien izcīnīja mājinieks Džozefs Sirianni, kurš trijos setos uzveica ASV sportistu Semu Kveriju. Ja pirmās kārtas pārvarēšanā Sirianni palīdzēja arī pretinieka neveiksme (Radeks Stepaneks izstājās pēdas savainojuma dēļ), tad šoreiz austrālieša uzvara bija tīri paša veikums. Interesanti, ka līdz šim 32 gadus vecais Sirianni bija aizvadījis tikai piecas ATP līmeņa spēles, no kurām uzvarējis tikai reizi – 2003. gadā pārvarot "Australian Open" pirmo kārtu. Adelaidas turnīrā Sirriani iekļuva pateicoties organizatoru piešķirtajai "wild card" un jau tagad skaidrs, ka nākamajā nedēļā viņš sasniegs savu augstāko pozīciju ATP rangā – šo gadu viņš uzsāka 195. vietā, kas arī ir viņa labākais sasniegums. "Uzvara ir pārsteigums, bet esmu vienmēr sev ticējis. Un, ja jau man ir izdevies sevi pierādīt cīņā ar tādiem spēlētājiem, tad laikam esmu labs spēlētājs," ar smaidu atzina 32 gadus vecais austrālietis.

Vai Adelaidas svelme mājiniekam palīdzēs iekļūt pusfinālā redzēsim piektdien, kad viņš tiksies ar turnīra 2. numuru, francūzi Poli Anrī Matjē. Otrās kārtas mačā Matjē tikai trijos setos tika galā ar citu mājinieku Krisu Gučioni. Pie uzvarām 2. kārtas mačos tika arī vācietis Bendžamins Bekers un francūzis Mišels Lodra.

Latvijas tenisists Ernests Gulbis Adelaidas turnīra otrās kārtas maču pret Francūzi Žo Vilfrīdu Tsongu aizvadīs ceturtdienas rītā pēc Latvijas laika. Par šo maču eSports.lv ziņos vēl sīkāk šīs dienas gaitā.

Teniss.
„Next Generation Adelaide International”.
Adelaida, Austrālija.
2. kārtas rezultāti.

P. Mathieu (2) d. C. Guccione 4:6, 6:3, 6:4
M. Llodra d. E. Korolev 7:6(3), 6:3
J. Sirianni d. S.Querrey 6:7(5), 6:2, 6:3
B. Becker d. M Russell 6:4, 6:4

Izmantotie resursi:
www.atptennis.com
www.tennis.com.au


, 2008-01-02 13:10, pirms 16 gadiem
Varēja jau raksta varoņa uzvārdu uzrakstīt pareizi - Sirianni. Bet vispār liels prieks par viņu. Ja viņš nākamajā spēlē uzvarēs Matjē, tā būs vēl lielāka sensācija.
, 2008-01-02 13:46, pirms 16 gadiem
Jā gulbim pēdējā spele centrālajā kortā. priekšpēdējā spēle. sp-ēli iepriekš spēlēs hjuits- tā kā būs jau pirms spēles zināms iespējamais sancensis 1/4 finālā. Liekas, ka Gulbim pa prātam vakara spēle, vēl jo vairāk tādā karstumā, un mums ar pa prātam, ka spēle ceturdien no rīta nevis naktī!!!!
, 2008-01-02 16:52, pirms 16 gadiem
cik bija laika starpiiba LV-AUS?
, 2008-01-02 17:50, pirms 16 gadiem
Iesaku sito lapu: www.timeanddate.com

Tur vienmer var redzet cik ir laiks visdazadakajas vietaas. Var ari uztaisit pats savu personigo pulksteni ar lidz pat 25 dazadam pilsetam
, 2008-01-02 18:59, pirms 16 gadiem
super,paldies!!!!
, 2008-01-02 19:03, pirms 16 gadiem
nu es te izskaitljoju ka reaali speele vareetu saakties ap 10.00 no riita!
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
5

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
6

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.