Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Jerjomina zaudē pusfinālā, Marcinkevičai cīņa vēl priekšā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas tenisiste Aļina Jerjomina aizvadītajā naktī piedzīvojusi zaudējumu ASV pilsētas Sentdžozefas ITF 10 000 sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālā. Tikmēr Diānai Marcinkevičai cīņa Tamperes dubultspēļu pusfinālā gaidāma tikai šodien.

Jau ziņojām, ka Jerjomina šonedēļ spēlēja ASV pilsētas Sentdžozefas ITF 10 000 sērijas turnīrā. Vienspēļu sacensībās izdevās tikt līdz 2. kārtai, bet dubultspēļu sacensībās aizvadītajā naktī tika spēlēts pusfinālā.

Aļinas un japānietes Čikiro Takajamas pretinieces bija mājinieces Čelsija Ora un Ketlina Voriskeja, kuras turnīrā bija izliktas ar 3. numuru. Ļoti sīva spēle neiznāca un amerikānietes svinēja uzvaru ar 6:0, 6:4. Pašlaik vietu WTA dubultspēļu rangā Aļinai gan neizdosies izcīnīt, jo jāgūst ieskaites punkti trijos turnīros.

Tikmēr cita Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča vakar netika pie spēlēšanas Tamperes ITF dubultspēļu turnīra pusfinālā. Somijā vakar lija un pusfināla spēles tika pārceltas uz sestdienu. Atgādinām, ka turnīrā Diāna spēlē kopā ar baltkrievieti Annu Orliku, bet pusfinālā viņu pretinieces būs ar 1. numuru izliktās Emma Laine (Somija) un Sandra Roma (Zviedrija).

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-08-01 09:18, pirms 15 gadiem
lai veicas, Marcinkevičai

     [+] [-]

, 2009-08-01 10:12, pirms 15 gadiem
turam īkšķus!