Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzminai zaudējums Minskā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzminai zaudējums Minskā
Irina Kuzmina

Ar neveiksmi Baltkrievijas galvaspilsētas Minskas ITF turnīru iesākusi Latvijas tenisiste Irina Kuzmina. Vienspēļu kvalifikācijas pirmajā spēlē viņa ar 2:6, 3:6 zaudēja mājiniecei Volhai Kalodzicai.

Pēc vairāku turnīru tūres janvārī un februāra sākumā atlikušo februāri Irina nespēlēja savainojuma dēļ. "Īstas skaidrības, kas kaiš kājai, nespēja sniegt arī vairāki ārsti. Tomēr tā vēl sāp", portālam eSports.lv pirms došanās uz Minsku (ITF 25 000 turnīrs) atzina sportiste. "Neesmu trenējusies gandrīz mēnesi, tomēr to sākšu ar turnīru Minskā". Lielas cerības Irina gan neloloja, un tas apstiprinājās jau pirmajā spēlē, kurā ar 2:6, 3:6 tikai zaudēts 17 gadus vecajai mājiniecei Volhai Kalodzicai, kura WTA rangā nemaz neatrodas.

Turnīrs mūsu sportistei gan vēl nav beidzies. Kopā ar Oksanu Ļubcovu no Ukrainas Irina startēs dubultspēļu turnīrā. Jāpiezīmē, ka viņu duetam šogad jau izdevās uzvarēt turnīrā Francijā, bet pērn arī Itālijā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-03-02 07:40, pirms 15 gadiem
Irina ir ļoti smuka!!!!