Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzmina nepabeidz maču, taču tiek pamatturnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina nepabeidz maču, taču tiek pamatturnīrā
Irina Kuzmina

Latvijas tenisiste Irina Kuzmina šodien nepabeidza izšķirošo kvalifikācijas maču Francijas pilsētas Belfortas ITF turnīrā, taču kā veiksmīgā zaudētāja tomēr iekļuva vienspēļu pamatturnīrā. Dubultspēlēs dalībā turnīrā Kuzminai jau bija garantēta.

Pēc diviem ITF 10 000 turnīriem Irina Kuzmina (WTA 375.) šajā nedēļas nogalē uzsāka cīņu par pamatturnīru ITF 25 000 turnīrā, kas norisinās Francijas pilsētā Belfortā. Kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā Irina vakar ar 6:3, 7:6(5) pārspēja mājinieci Nelliju Ciolkovski, bet šodien izšķirošajā spēlē tikās ar itālieti Natasju Burnē. Mačs norisinājās vairāk nekā divarpus stundas, tomēr netika pabeigts. Pie rezultāta 6:3, 6:7(1), 1:3 Kuzmina maču neturpināja, ļaujot uzvaru svinēt itālietei.

Tomēr pamatturnīrā viņa spēlēs kā veiksmīgā zaudētāja, un pirmajā kārtā tiksies ar turnīra piekto raketi – Terezu Hladikovu no Čehijas. WTA rangā 20 gadus vecā čehiete ieņem 198. vietu. Mačs pret čehieti Irinai būs jāaizvada jau rīt.

Tikmēr dubultspēļu turnīrā Kuzmina ir starp favorītēm. Kopā ar ukrainieti Oksanu Ļubcovu Irina turnīrā izlikta ar 3. numuru un pirmajā kārtā ir brīvas.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +4 [+] [-]

, 2009-02-01 22:39, pirms 15 gadiem
pag izstaajaas deelj kaa?
savainojums shkjiet vieniigais jeedziigais iemesls, jo citaadi jau parasti neizstaajas.
un ja ir savainojums nav jau jeegas nemaz starteet pamatturniiraa.

     [+] [-]

, 2009-02-01 22:42, pirms 15 gadiem
Es arī to gribētu uzzināt, kāpēc netika pabeigts mačs.

     [+] [-]

, 2009-02-01 22:56, pirms 15 gadiem
Apsveicu ar ieklusanu pamatturnria,bet ja jau izstajusies,tad rit uz speli pret italieti visticamak nemaz neizies,ka jau te pirmit mineja,parasti,izstajas del traumas.