Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Piesakies "Stipro skrējienam 2"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pirmais masu ekstrēmais izturības skrējiens Latvijā š.g. 10.aprīlī jau ir labas atmiņas. Nu ir pienācis laiks apdomāt par pieteikšanos otrajam “Stipro Skrējienam”, kuram dots sauklis ''VĒL SKARBĀK”.

2010.gada 18.septembrī turpat – sporta kompleksa 333 trasē būs jaunās tradīcijas otrā sērija. Organizatori sola vēl grūtākus šķēršļus distancē, sarežģījot jau esošos un izveidojot jaunus.

''Tikko bija noslēgušies skrējieni, vēl apkopojām visus rezultātus un gatavojāmies apbalvošanai, kad nāca klāt dalībnieki un jautāja par nākamo skrējienu. Veicām arī dalībnieku aptauju pēc sacensībām. Paldies visiem par atsaucību! Tās rezultātā pašlaik plānojam šķēršļus padarīt krietni grūtākus, palielināt to skaitu un daudzveidību. Raksim tranšejas zemē, būs vairāk dubļu, rāpšanās un vēl citi interesanti jaunumi. Distances garums saglabāsies aptuveni tas pats, bet šķēršļu pārvarēšanā pavadītais laiks būs vismaz divreiz lielāks. Turpmāk plānojam rīkot vienu (iesildīšanās) skrējienu pavasarī un otru (skarbo) – rudenī,” pastāstīja sporta biedrības ''Par stipru Latviju!” pārstāvis, viens no sacensību organizatoriem Raimonds Bergmanis.

Pasaulē ir pazīstami un populāri vairāki līdzīgi skrējieni, populārākie no tiem – ''Tough guy” Anglijā un ''Fishermans Friends Strongman run” Vācijā, bet nu ir iesākta jauna tradīcija Latvijā, pie tam jau pirmajā skrējienā startēja arī ārzemnieki.

Iepriekšējā skrējienā piedalījās gandrīz 1000 dalībnieku, no kuriem vairāk kā 500 – vīriešu ieskaitē, vairāk kā 150 – sieviešu un vairāk kā 300 – komandu skrējienā.

Kā ierasts, piesakoties ātrāk, dalības maksa būs nedaudz zemāka.

Sacensības organizē sporta biedrība ''Par stipru Latviju”, kas agrāk ir organizējusi arī 24 stundu stafeti Daugavas stadionā, kuras laikā visi kopā sasniedzām Ginesa rekordu, kā arī citas sacensības un pasākumus. Organizatoru mērķis ir ļaut STIPRO SKRĒJIENA dalībniekiem pašiem pārbaudīt savu gribasspēku un noteikt spēju robežu. Sacensību dalībnieki tiks iedalīti grupās:

- Individuālo dalībnieku grupa (atsevišķi sieviešu un vīriešu ieskaitē).
- Komandu grupa (komandās jāpiesaka četri dalībnieki).

Vairāk informācijas - mājas lapā Par stipru Latviju!

Tiekamies 2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas).

Informāciju sagatavoja:
Māris Liepiņš

     [+] [-]

, 2010-08-30 11:50, pirms 14 gadiem
Info par skrējienu diezgan daudz, bet pieteikties reāli nav kur