Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Trakākais skrējiens Latvijā - jau rīt

Rīt, 4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, kinopilsētā „Cinevilla” pulcēsies Latvijā stiprākie ļaudis, kuri savus spēkus pārbaudīs, iesaistoties vistrakākajā piedzīvojumā – „Stipro skrējienā”. Pieteikšanās pasākumam sākās februārī un jau šobrīd zināms, ka pārspēts iepriekšējā gada dalībnieku skaita rekords.

Sestdien dalībnieku reģistrācija sāksies jau no plkst. 10.00. Tās beigas plānotas 12.30. Reģistratūra būs sadalīta vairākos koridoros un katram dalībniekam jādodas uz to, kurā iekļauts viņa starta numurs. Tā kā startējošo dalībnieku skaits ir pietiekami liels, organizatori lūdz visus ierasties pietiekami ātri, lai neradītu pārāk lielas rindas, jo noteikti jāatstāj laiks arī iesildīšanās procesam. Rīkotāji ir parūpējušies par to, lai visiem autostāvvieta būtu tiešā dalībnieku zonas tuvumā. Darbosies īpaša pārģērbšanās zona un mantu glabātuve. Visiem dalībniekiem noteikti jāņem līdzi dalībnieku kartes. Tas nodrošinās bezmaksas iekļūšanu Cinevillā caur īpašajām skrējēju ieejām .

Dalībnieku sapulce sāksies plkst. 12.35, bet pirmās trasē plkst. 13.00 dosies dāmas. Vīriešu grupa sāks skriet stundu vēlāk, bet komandām starts paredzēts 15.00.

Tāpat kā iepriekšējos gados, rīkotāji padomājuši par tiem, kuriem nav personīgais transports. Autobuss no Tukuma dzelzceļa stacijas kursēs plkst. 10:40, tādēļ no Rīgas ar vilcienu jābrauc 9:20 virzienā Rīga – Tukums. Savukārt pēc apbalvošanas autobuss uz Tukumu kursēs plkst. 17:10.

Līdzjutējiem un visiem pārējiem interesentiem, kuri vēlēsies vērot šo pasākumu un nepiedalīsies, ieejas maksa ir 2 Ls, ko nosaka kinopilsētas Cinevilla cenrādis. No paša rīta darbosies kafejnīca un dalībnieki, līdzjutēji un pārējie skatītāji varēs visu dienu iesaistīties dažādās aktivitātēs turpat kino pilsētā.

Vēlamies atzīmēt to, ka individuālie skrējēji dalībai skrējienā var pieteikties arī pirms pasākuma un dalības maksa ir 20 Ls.

Informāciju sagatavoja
Elīna Gārbena, biedrība "Par stipru Latviju"


Publicitātes foto

Vēl tikai šodien pieteikties "Betsafe Stipro skrējienam" izdevīgāk

Līdz 31. martam "Betsafe Stipro skrējienam", kas maijā nogalē notiks Ķegumā, atpūtas un sporta bāzes "Zelta Zirgs" teritorijā, var reģistrēties par lētāku dalības maksu. Šobrīd, kad visā Latvijā iestājies pavasaris, līdz populārākajam šķēršļu skrējienam Latvijā atlikuši tieši divi mēneši, šobrīd savu dalību tajā apstiprinājuši jau vairāk nekā divi tūkstoši skrējēju.
Publicitātes foto
8

Sākusies pieteikšanās ikgadējam "Stipro skrējienam"

2. februārī sākās pieteikšanās vienam no lielākajiem tautas sporta notikumiem - sacensībām "Stipro skrējiens”, kas šogad notiks divas dienas - 27. un 28. maijā. Norises vieta jau otro gadu pēc kārtas būs atpūtas un sporta bāze "Zelta Zirgs", Ķegumā.
Inga Dauškāne
Publicitātes foto
6

"Stipro skrējienā 2014" atkal triumfē Dauškāne, vīru konkurencē labākais Rekuņenko

4. maijā, kinopilsētā „Cinevilla” noslēdzās jau sestais „Stipro skrējiens”, kurā piedalījās gandrīz 6500 stiprinieki. Laikapstākļi nelutināja nevienu, tomēr visi drosmīgi stājās uz starta līnijas, lai pārvarētu sevi, palīdzētu viens otram un dotos kopīgā, vienojošā skrējienā par Latviju.