Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2841, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Koha un Suharevs izceļas "Blauen Schwerter" kausā (+video)

Koha un Suharevs izceļas "Blauen Schwerter" kausā (+video)
Rebeka Koha uz augstākā pakāpiena Vācijā
Foto: German Weightlifting

Austrumvācijas pilsētā Meisenē noslēgušās svarcelšanas sacensībās "Pokal der Blauen Schwerter". Skatītāju pārpildītā zālē atzīstamus rezultātus sasniedza Latvijas talanti - Ritvars Suharevs ieguva trešo vietu, bet Rebeka Koha izrādījās labākā.

Riodežaneiro olimpisko spēļu ceturtās vietas īpašniece Rebeka Koha tagad pārceļas uz smagāku kategoriju. Šajās sacensībās ventspilniecei tika reģistrēts 56.7 kg personiskais svars. Mūsu sportiste šoreiz uzveica 204 (93+111) kilogramu summu un starp visu kategoriju deviņām dalībniecēm ieguva pirmo vietu. Uz pjedestāla blakus stājās šī gada EČ devītās vietas ieguvēja Anna Vanbelingena (84.5 kg) no Beļģijas un Eiropas čempionāta bronzas medaļniece 58 kilogramos Joanna Ločovska no Polijas (54.4 kg personiskais svars).

Trīskārtējais U17 Eiropas čempions, šoreiz 78.5 kg smagais Ritvars Suharevs tika galā ar 329 (151+178) kilogramiem un visu kategoriju ieskaitē izcīnīja trešo vietu starp 23 dalībniekiem. Pirmo vietu ieguva Rio spēļu septītās vietas īpašnieks Bernadēns Kinžē Matāms (70.2) no Francijas, bet uz otrā pakāpiena nokļuva mājinieks Makss Langs (76.8), kurš šī gada Eiropas čempionātā bija astotais. Interesanti, ka divi labākie pacēla mazāku summu nekā mūsējais (attiecīgi 313 un 326).

Ritvars Suharevs uz trešā pakāpiena
--
Foto: German Weightlifting

Ritvars Suharevs un vāciete

Izmantotie resursi:
pokal-der-blauen-schwerter.de


, 2016-11-22 17:28, pirms 7 gadiem
"Pokal der Blauen Schwerter" nozīmē "Zilo zobenu kauss"
, 2016-11-22 17:30, pirms 7 gadiem
Suharevu iztaujā krāšņa vāciete
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-11-23 09:06, pirms 7 gadiem
točka rakstīja: "Pokal der Blauen Schwerter" nozīmē "Zilo zobenu kauss"
A ko tad tur Koha?
, 2016-11-23 10:44, pirms 7 gadiem
veteraans_zigurds rakstīja: Kur palicis mūžīgi potenciālais arturs?
pēc Rio plecu izoperēja...
3

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.