Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:410, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

"VSB" 3. hokeja spēlē uzvar Dzorambuls, klāt jau 4. spēle

Vakar kārtējo spēli jaunajā KHL sezonā aizvadīja Rīgas „Dinamo” hokejisti, ar 0:2 piekāpjoties Sanktpēterburgas „SKA”. Spēli tiešraidē varējāt vērot arī „Viasat Sport Baltic” kanālā, kas sadarbībā ar Sportacentrs.com piedāvā konkursu visiem skatītājiem. Klāt arī konkurss par rīt gaidāmo spēli pret Čerepovecas „Severstal”.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

„Viasat Sport Baltic” tiešraidēs šosezon varat vērot kā Rīgas „Dinamo” mājas spēles, tā izbraukuma mačus, bet pirms spēles, pārtraukumos un pēc tā maču analizēs eksperti Armands Puče un Pēteris Skudra. Sadarbībā ar portālu Sportacentrs.com katrai spēlei, kurā ir sporta studija, ir veltīts arī konkurss, kurā būs iespējams iegūt Rīgas „Dinamo” T-kreklu ar spēlētāju autogrāfiem.

Kā norisināsies konkurss?

Pirms katras spēles portālā Sportacentrs.com tiks uzdoti trīs pamatjautājumi – prognoze par mača iznākumu, zināšanu jautājums, kā arī jautājums, kura atbildi dzirdēsiet, skatoties „Viasat Sport Baltic” hokeja studiju. Uz pirmo jautājumu ir jāatbild līdz mača sākumam, bet uz otro un trešo līdz ar trešā perioda sākumu. Tāpat jāatbild arī uz papildjautājumu, kas visās spēlēs būs vienāds – „Cik konkursa dalībnieki pareizi atbildēs uz visiem trīs jautājumiem?” Svarīgi! Uz papildjautājumu Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem spēles jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Atbildot uz jautājumiem, Jums jānorāda arī savs tālruņa numurs, lai varam sazināties par balvas saņemšanu.

Kā noteiks uzvarētāju?

Pēc katras spēles tiks apkopoti rezultāti – par uzvarētāju kļūs tas lietotājs, kurš būs pilnīgi pareizi atbildējis uz visiem trīs jautājumiem, kā arī visprecīzāk atbildēs uz papildjautājumu – „Cik konkursa dalībnieki pareizi atbildēs uz visiem trīs jautājumiem?” Ja arī pēc šī kritērija vairākiem dalībniekiem būs vienāds rezultāts, tad uzvarētāju noteiksim ar izlozes palīdzību.

Kas ir konkursa balva?

Pirmo divu spēļu uzvarētāji balvā iegūs Rīgas „Dinamo” t-kreklu ar spēlētāju autogrāfiem, bet turpinājumā balvas var arī mainīties.

Uzvarētāji

Trešajā spēlē par uzvarētāju kļuva pastāvīgs portāla Sportacentrs.com konkursu laureāts, lietotājs Dzorambuls. Viņš ne vien precīzi atbildēja uz visiem trīs jautājumiem, bet arī vienīgais precīzi nosauca to dalībnieku skaitu, kuri nekļūdīsies nevienā no 3 jautājumiem – 13. Ceturtais vari būt arī Tu – prognozē, skaties „Viasat Sport Baltic” studiju un uzvari konkursā!

”Viasat Sport Baltic” spēļu uzvarētāji
1. spēle - Matīss Priedīts
2. spēle – jkakanis
3. spēle – Dzorambuls

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1

Šodien jau 12. "VSB hokeja spēle"

Šodien Rīgas „Dinamo hokejisti savā laukumā aizvadīs principiālu cīņu ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Balašihas „HK MVD” komandu. Šo spēli varēsiet skatīties „Viasat Sport Baltic” televīzijas kanālā, kas piedāvā nu jau 12. konkursu, kurā iespējams tikt pie Rīgas „Dinamo” fanu T-krekla. Jāatbild uz trīs jautājumiem un papildjautājumu.
6

Arī šodien "VSB hokeja spēle"!

Šodien Rīgas „Dinamo hokejisti savā laukumā cīnīsies pret spēcīgo „Lokomotiv” komandu. Šo spēli varat skatīties „Viasat Sport Baltic” kanālā, kas piedāvā nu jau kārtējo konkursu, kurā iespējams tikt pie Rīgas „Dinamo” T-krekla. Jāatbild tikai uz trīs jautājumiem un papildjautājumu.
10

"Viasat Sport Baltic" hokeja spēlē otrais raunds

Šodien otro spēli jaunajā KHL sezonā aizvadīs Rīgas „Dinamo” hokejisti, tiekoties ar Omskas „Avangard”. Spēli tiešraidē varēsiet vērot arī „Viasat Sport Baltic” kanālā, kur varēsiet iegūt arī papildus informāciju Sportacentrs.com un VSB rīkotajai hokeja spēlei.