Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:411, Did:0, useCase: 3

Video: Edgars Masaļskis - "Dinamo" zvaigzne arī pret "Traktor"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Rīgas "Dinamo" hokejisti sestdienas vakarā nespēja iepriecināt savus fanus „Arēnā Rīga” un pie TV ekrāniem, ar 2:3 piekāpjoties Čeļabinskas „Traktor” vienībai. Jau otro spēli pēc kārtas par labāko mūsu komandas rindās līdzjutēji atzina vārtsargu Edgaru Masaļski, kurš sīvā cīņā apsteidza Marselu Hosu un Aleksandru Ņiživiju. LTV7 piedāvā spēles zvaigznes video.
Vērtējums: -1

  -1 [+] [-]

, 2010-01-16 20:59, pirms 14 gadiem
Kāda nu zvaigzne... Kopumā nebija slikts, bet otrais gols, kurš lielā mērā izšķīra spēles gaitu un likteni bija tīri viņa vaina. Pāris seivi bija labi, bet par spēles zvaigzni viņu nesauktu. Nav jau gan arī īsti neviena, kurš būtu baigi izcēlies, Petrovickis patika, kā cīnijās, pat pa divām maiņām, bet daudz divcīņas vinnēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-17 00:23, pirms 14 gadiem
beiziiters rakstīja: Kāda nu zvaigzne... Kopumā nebija slikts, bet otrais gols, kurš lielā mērā izšķīra spēles gaitu un likteni bija tīri viņa vaina. Pāris seivi bija labi, bet par spēles zvaigzni viņu nesauktu. Nav jau gan arī īsti neviena, kurš būtu baigi izcēlies, Petrovickis patika, kā cīnijās, pat pa divām maiņām, bet daudz divcīņas vinnēja.
nui nez vaj otros varētu uzvelt Masaļskim-otrais gols orais gols nebutu Edžuks mūs šitā ručījis ārā tad jau nez cik butu ielaiduši,laj ar zaudējām tomēr Edžukam pelnīti spēles zvaigznes tituls.

     [+] [-]

, 2010-01-17 17:55, pirms 14 gadiem
es labak vartos redzu masalski neka to tarakanu prusaku!
prusaks vsp sosezon nerada neko normalu, ielaiz taads saibas ka vsp kakat gribas