Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Gada nogalē VSB piedāvā 2010. gada spilgtākos sporta notikumus

Gada nogalē VSB piedāvā 2010. gada spilgtākos sporta notikumus
Martins Dukurs
Foto: AFP/Scanpix

Gada nogalē un jaunā gada sākumā „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā 2010. gada spilgtāko sporta notikumu apskatu, tostarp Mārtiņa Dukura triumfu Pasaules kausa izcīņā skeletonā, Ernesta Gulbja uzvaru pār Rodžeru Federeru un cīņas par Eiropas čempionāta basketbolā bronzas medaļām U18 zēniem un U20 meitenēm.

Atskatoties uz aizvadītā gada nozīmīgākajiem un pārsteidzošākajiem notikumiem Latvijas, Baltijas un pasaules sporta dzīvē, VSB šonedēļ piedāvā 2010.gada izlasi gan no ziemas sporta veidu notikumiem, gan, protams, futbola, basketbola, hokeja spēlēm, motoru sporta, boksa un tenisa.

„VSB ir tirgus līderis Latvijā un Baltijā, nodrošinot gan lokāla, gan pasaules mēroga sporta notikumus un arī nākamgad turēsim kvalitātes latiņu tikpat augstu kā līdz šim. Divu gadu darbības laikā esam ieguvuši translācijas tiesības vairāk kā 20 sporta notikumiem un nākamgad plānojam tās paplašināt,” stāsta Toms Circenis, VSB programmu direktors.

Nākamgad, līdzās jau līdz šim translētajiem sporta notikumiem, VSB tehniski un saturiski nodrošinās pašprodukcijas ne tikai MasterCard Baltijas basketbola līgas, Triobet Baltijas futbola līgas un Turkish Airlines Eirolīgas translācijām, bet, veiksmīgi sadarbojoties ar Latvijas kamaniņu federāciju, pilnībā nodrošinās arī pēdējos divus 2011.gada Pasaules kausa posmus kamaniņu sportā, kas notiks Paramonovo trasē Krievijā un tepat Siguldas trasē. Tāpat sadarbībā ar TV3 kanālu Lietuvā VSB pilnībā nodrošinās Eiropas čempionāta basketbolā vīriešiem translācijas no Lietuvas.

Kopumā 2011.gadā VSB nodrošinās ekskluzīvas translācijas no Pasaules kausa kamaniņās, bobsleja un skeletona Pasaules kausa, Pasaules čempionāta hokejā, FIBA Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm, FIBA Eiropas čempionāta basketbolā vīriešiem, Turkish Airlines Eirolīgas basketbolā, Formula 1, Moto Grand Prix, Nascar, MasterCard Baltijas basketbola līgas, Triobet Baltijas futbola līgas, Anglijas Premjerlīgas futbolā, UEFA Čempionu un Eiropas līgām, Anglijas FA kausa izcīņas, Vācijas DFB Pokal kausa izcīņas, 2012.gada Eiropas čempionāta futbolā kvalifikācijas spēlēm, ATP tenisa turnīriem, boksa titulu izcīņām, pokera turnīriem, kā arī neekskluzīvi Rīgas „Dinamo” un KHL finālspēlēm.

Viasat sporta cienītājiem kopskaitā piedāvā četrus sporta kanālus – Viasat Sport Baltic, Viasat Hockey, Viasat Golf un šī gada jaunumu Viasat Premier League HD.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Gabrāne


, 2010-12-30 13:54, pirms 13 gadiem
Vini ar savu apskatu var iet uz vienu vietu,sporta okupanti
, 2010-12-30 16:32, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Vini ar savu apskatu var iet uz vienu vietu,sporta okupanti
labi izsklausies kad dusmojies.
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.