Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

"Sporta studijā" – autorallijs Latvijā un tā aizkulises

Jānis Celmiņš

"Sporta studijā" – autorallijs Latvijā un tā aizkulises
Ivars Vasaraudzis
Foto: Zigismunds Zālmanis (Nikon)

Kārtējā LTV7 "Sporta studija" otrdien 28.septembrī pulksten 22.15 būs veltīta autorallijam un pēdējam Latvijas čempionāta posmam šosezon. Rallijs Latvijā vienmēr bijis ļoti populārs un to apliecina arī aizvītajās brīvdienās redzētais, turklāt šoreiz startēja arī izcilais somu pilots Tonijs Gardemeisters, kurš šajā konkurencē nebūt nebija pats ātrākais.

Šoreiz īpaša vērība būs pievērsta Ivara Vasaraudža/Pētera Spredža "Skandi Auto" ekipāžai, kura ar savu "Mitsubishi Lancer" WRC auto arī izcīnīja pārliecinošu uzvaru šajā posmā un kļuva par valsts čempioniem A Plus klasē. Abu sportistu teiktais, dažādas aizkulises tehniskajos boksos, pati braukšana trasē. Papildus arī tiks uzklausīti talantīgie piloti brāļi Andis un Māris Neikšāni, tāpat raidījumā arī par Andra Dambja un Valda Spredža mazās rūpnīcas projekta attīstību Lielbritānijā, par jau iespēto un nākotnē paredzēto auto būvē.

"Sporta studija" gan joprojām ir ierakstā, tādēļ tiešraidē savus jautājumus skatītāji nevarēs uzdot.

Informāciju sagatavoja:
LTV Sports

     [+] [-]

, 2010-09-28 12:19, pirms 14 gadiem
inetersanti ka LTV7 maajas lapaa un tv programmaa internetaa raxtiits ka runaas par hokeju bet vienmeer ir kaukas cits un taa jau vairaakas nedeeljas visu laiku sola sola ka buus par hokeju bet runaa par kauko citu - teniss, rallijs, motokross, basketbols un sazin veel kas!

     [+] [-]

, 2010-09-28 14:45, pirms 14 gadiem
Dandris rakstīja: inetersanti ka LTV7 maajas lapaa un tv programmaa internetaa raxtiits ka runaas par hokeju bet vienmeer ir kaukas cits un taa jau vairaakas nedeeljas visu laiku sola sola ka buus par hokeju bet runaa par kauko citu - teniss, rallijs, motokross, basketbols un sazin veel kas!
Nu Tu pateici ka itkaa hokejs butu kkads Dievs un neparko citu runat nevar par hokeju viss jau izrunats tad kad saaks speelet kaa vajag tad runaasim par vinu