Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ VSB - basketbola izlašu pārbaudes spēles

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Šonedēļ VSB - basketbola izlašu pārbaudes spēles
Kaspars Bērziņš un Jānis Strēlnieks
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šonedēļ kanālā VIASAT Sport Baltic (VSB) būs redzamas Latvijas vīriešu un sieviešu basketbola izlašu starptautisko pārbaužu spēļu tiešraides.

Nedēļas nogalē F1 līdzjutēju uzmanībai „Lielās Balvas” izcīņas Ungārijas posms. Svētdien VSB piedāvā finālspēli no ATP „World Tour 250 series” tenisa turnīra Šveices pilsētā Gštādā. Savukārt golfa cienītājiem divas nedēļas pēc Britu Atklātā golfa čempionāta aizvadīšanas par Lielbritānijas čempiones titulu cīnīsies sievietes.

Basketbols

Gatavojoties 2011.gada Eiropas basketbola čempionāta kvalifikācijas turnīram, vīriešu nacionālā izlase Ainara Bagatska vadībā tiksies ar Igaunijas valstsvienību, kas būs septītā valstsvienības pārbaudes spēle jūlijā, un priekšpēdējā pirms kvalifikācijas turnīra sākuma, kas startē 2.augustā.

Latvijas nacionālā vīriešu izlase sešās jūlijā aizvadītajās spēlēs ir uzvarējusi Latvijas U-20 izlasi, uzvarējusi un zaudējusi poļiem, uzvarējusi un zaudējusi ukraiņiem un uzvarējusi zviedrus. Gatavošanās ciklu Latvijas valstsvienība noslēgs ar pārbaudes spēli pret Krieviju 29.jūlijā. Kā jau minēts, Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrs sāksies 2.augustā, un tajā Latvijas izlase A grupā par ceļazīmi uz finālturnīru cīnies ar Somijas, Itālijas, Melnkalnes un Izraēlas izlasēm.

Latvijas sieviešu nacionālā basketbola izlase, gatavojoties 2011.gada Eiropas basketbola čempionātam, jaunā galvenā trenera grieķa Džordža Dikeoulakosa vadībā jūlijā aizvadījusi sešas spēles, kurās pārspējusi un zaudējusi Itālijai, pārspējusi Slovākiju, kā arī divreiz piekāpusies Tucijai un vienreiz Vācijai.

Spēle pret Somiju ir pēdējā pārbaudes spēle pirms kvalifikācijas turnīra sākuma, kurā latvietes par ceļazīmi finālturnīrā cīnīsies ar Rumānijas, Izraēlas un Serbijas valstsvienībām. Pirmā kvalifikācijas turnīra spēle latvietēm 14.augustā izbraukumā pret Rumāniju.

Tiešraides

- Pirmdiena, 26.jūlijs, pulksten 18:25, Nacionālo vīriešu basketbola izlašu pārbaudes spēle, Igaunija – Latvija;
- Sestdiena, 31.jūlijs, pulksten 17:25, Nacionālo sieviešu basketbola izlašu pārbaudes spēle, Latvija – Somija.

F1

Šajā nedēļas nogalē Ungārijas trasē „Hungaroring” tiks aizvadīts Formula 1 2010.gada sezonas 12.posms. Kā jau ziņots, iepriekšējā, Vācijas posmā, dubultuzvaru izcīnīja „Ferrari” komanda, kas, iespējams, liecina par Itālijas komandas atgūšanos un nopietnu iesaistīšanos cīņā. Komandas pirmo pilotu (kā to parādīja Vācijas posms) no čempionāta līdera, „McLaren” pilota Lūisa Hamiltona kopvērtējumā šķir 34 punkti, līdz sezonas beigām astoņi posmi, un teorētiski Alonso vēl var turpināt cīņu par titulu. Tiesa, tādā gadījumā Hamiltonam, viņa komandas biedram un tautietim Džensonam Batonam, kā arī abiem „Red Bull” pilotiem – Sebastianam Fetelam un Markam Vēberam pēdējos posmos jāpiedzīvo fatālas neveiksmes.

Daudz reālākas iespējas neļaut abiem britiem uzvarēt šajā čempionātā ir abiem „Red Bull” pilotiem, kas šobrīd ar 136 punktiem ieņem trešo (Vēbers) un ceturto vietu (Fetels). No Hamiltona abus šķir 21 punkts, no Batona 7 punkti. Viegli nebūs, bet cerības vēl ir. Pērn Ungārijā „pole position” izcīnīja Alonso, bet sacensībās uzvarēja Hamiltons, otrais bija Kimi Reikenens, kas pārstāvēja „Ferrari”, uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Vēbers.

Tiešraides

- Piektdiena, 30.jūlijs, pulksten 11:00, Formula 1 Ungārijas „Lielās Balvas” izcīņa, treniņbraucieni;
- Piektdiena, 30.jūlijs, pulksten 15:00, Formula 1 Ungārijas „Lielās Balvas” izcīņa, treniņbraucieni;
- Sestdiena, 31.jūlijs, pulksten 12:00, Formula 1 Ungārijas „Lielās Balvas” izcīņa, treniņbraucieni;
- Sestdiena, 31.jūlijs, pulksten 14:55, Formula 1 Ungārijas „Lielās Balvas” izcīņa, kvalifikācija;
- Svētdiena, 1.augusts, pulksten 14:50, Formula 1 Ungārijas „Lielās Balvas” izcīņa, sacīkstes.

Teniss

Svētdien VSB tenisa cienītājiem piedāvā ATP „World Tour 250 series” tenisa turnīra finālspēli no Šveices pilsētas Gštādas. Par balvu fondu aptuveni 400,000 € apmērā un 250 ATP reitinga punktiem cīņā iesaistīsies tādi pazīstami tenisisti kā krievs Mihails Južnijs (14.vieta ATP reitingā), spāņi Nikolass Almagro (18.vieta), Alberts Montanjess (24.vieta) un Tomijs Robredo (36.vieta), kā arī brazīlietis Tomass Belluči (22.vieta). Pērn par uzvarētāju Štādā kļuva brazīlietis Belluči, kas divos setos ar 6-4 un 7-6(2) pārspēja vācieti Andreasu Beku.

Tiešraide

- Svētdiena, 1.augusts, pulksten 12:00, „Allianz Suisse Open Gstaad” tenisa turnīra fināls;

Golfs

Divas nedēļas pēc Britu Atklātā golfa čempionāta aizvadīšanas par Lielbritānijas čempiones titulu cīnīsies sievietes. „Women’s British Open” turnīrs ir nozīmīgākais sieviešu golfa gada notikums un ir vienīgais no „lielajiem” turnīriem, kas tiek aizvadīts gan „Kundžu Eiropas Tūres” un „LPGA Tūres” klasifikācijā. Turnīrs, kas tiek aizvadīts kopš 1976.gada, šogad tiks aizvadīts Karaliskajā Birkdeilas Golfa klubā Anglijā un tā balvu fonds ir aptuveni viens miljons sterliņu mārciņu. Pērn par prestižākā sieviešu golfa turnīra uzvarētāju kļuva skotiete Ketriona Metjūza.

Tiešraide:

- Svētdiena, 1.augusts, pulksten 17:00, „Ricoh Women’s British Open” golfa turnīrs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-07-26 16:08, pirms 14 gadiem
stūlbais VSB, pat draudzibas speles LTV7 atņēmuši!

 +18 [+] [-]

, 2010-07-26 16:12, pirms 14 gadiem
gico rakstīja: stūlbais VSB, pat draudzibas speles LTV7 atņēmuši!
atņēmuši? pirmkārt, jau LTV7 līdz šim nebija pārraidijusi NEVIENU pašu draudzības spēli. Otrkārt, VSB neprasa nekādu naudu no LBS. Manuprāt, 2 labi argumenti kādēļ VSB nav stulbs.

  +4 [+] [-]

, 2010-07-26 16:12, pirms 14 gadiem
~15 Ls viena kanāla dēļ maksāt negrasos!

 +16 [+] [-]

, 2010-07-26 16:19, pirms 14 gadiem
anjo rakstīja: ~15 Ls viena kanāla dēļ maksāt negrasos!
suudig tev!
Lia dziivoo VSB!

  +9 [+] [-]

, 2010-07-26 16:22, pirms 14 gadiem
anjo rakstīja: ~15 Ls viena kanāla dēļ maksāt negrasos!
Nemaksā, bet beidz bimbāt!

  +6 [+] [-]

, 2010-07-26 16:24, pirms 14 gadiem
sāku domu par VSB pieslēgšanu. izturēt vairs nevar. :d

 +13 [+] [-]

, 2010-07-26 16:27, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Nemaksā, bet beidz bimbāt!
Varēsi bimbāt, kad sāksi saņemt mistiskus rēķinus un nevarēsi no viņiem tikt vaļā.

  +6 [+] [-]

, 2010-07-26 16:38, pirms 14 gadiem
VSB ir labs kanāls, taču domāju daudzi nevēlas saistīties ar Viasat tieši viņu attieksmes pret klientiem dēļ. Kā arī kopumā Viasat piedāvājums nav pievilcīgs kanālu izvēles un cenas dēļ. Cik saprotu tur nav ne Eurosport, ne NBA un tml.
Tāpat ne jau visur var uzstādīt Viasat šķīvi, ja to neļauj mājas īpašnieks, nav skata uz dienvidiem utt.
Domāju daudziem citu operatoru klientiem (Baltkom, Lattelekom) nebūtu iebildumu pat par papildu samaksu (nu kaut kur 3-4 Ls/mēn) vērot VSB kanālu papildus savam kanālu klāstam, būtu labs bizness un naudiņa nāktu gan Viasat, gan operatoram, un daudz vairāk cilvēku varētu redzēt VSB. Diemžēl Vasat-Latvija vadības tuvredzīgās attieksmes dēļ tas pagaidām nav iespējams.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-26 16:39, pirms 14 gadiem
anjo rakstīja: Varēsi bimbāt, kad sāksi saņemt mistiskus rēķinus un nevarēsi no viņiem tikt vaļā.
ir pieredze vai arī kārtējais internetā atrastais briesmu stāsts?

  +5 [+] [-]

, 2010-07-26 16:43, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: ir pieredze vai arī kārtējais internetā atrastais briesmu stāsts?
Paziņu pieredze, protams, arī masu mediji pilni ar sūdzībām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-07-26 17:09, pirms 14 gadiem
sa2802 rakstīja: VSB ir labs kanāls, taču domāju daudzi nevēlas saistīties ar Viasat tieši viņu attieksmes pret klientiem dēļ. Kā arī kopumā Viasat piedāvājums nav pievilcīgs kanālu izvēles un cenas dēļ. Cik saprotu tur nav ne Eurosport, ne NBA un tml.
Tāpat ne jau visur var uzstādīt Viasat šķīvi, ja to neļauj mājas īpašnieks, nav skata uz dienvidiem utt.
Domāju daudziem citu operatoru klientiem (Baltkom, Lattelekom) nebūtu iebildumu pat par papildu samaksu (nu kaut kur 3-4 Ls/mēn) vērot VSB kanālu papildus savam kanālu klāstam, būtu labs bizness un naudiņa nāktu gan Viasat, gan operatoram, un daudz vairāk cilvēku varētu redzēt VSB. Diemžēl Vasat-Latvija vadības tuvredzīgās attieksmes dēļ tas pagaidām nav iespējams.
Nu ja negribas abonēt viasat, var jau izmantot arī šādu iespēju viasat.lv Izskatās, ka te arī rādīja visas u20 spēles. Par maksu, protams.
Bet pa lielam, Latvijas sporta līdzjutējam nav labāka sporta kanāla par VSB. Protams, kombinācijā ar LTV7.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-26 21:58, pirms 14 gadiem
anjo rakstīja: ~15 Ls viena kanāla dēļ maksāt negrasos!
nav jau nav 15 ls!!!!
es maksāju 9,9 ls mēnesī....

     [+] [-]

, 2010-07-26 22:57, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: atņēmuši? pirmkārt, jau LTV7 līdz šim nebija pārraidijusi NEVIENU pašu draudzības spēli. Otrkārt, VSB neprasa nekādu naudu no LBS. Manuprāt, 2 labi argumenti kādēļ VSB nav stulbs.
tad kāda velna pēc LTV7 nerāda draudzibas spēles? ja jau pa brīvu?! Tur ir kautkas apakšā....!