Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Sporta studijā" par tenisu un Deivisa kausu

"Sporta studijā" par tenisu un Deivisa kausu
Ernests Gulbis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kārtējā LTV 7 “Sporta studija” otrdien, 21.speptembrī, plkst. 22:15 būs pārsvarā veltīta tenisam un Latvijas izlases spēlei Deivisa kausa izcīņā pret Poliju.

Ernests Gulbis pirmoreiz šogad spēlēja Latvijā, turklāt mūsu izlase maču pret Poliju aizvadīja uz pilnīgi jauna hard laukuma seguma, ko uzstādīja Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Tādējādi teniss kļuva daudz pieejamāks līdzjutējiem (arī LTV 7 tiešraidēs), kaut ne mazums sūkstījās par visai augstajām biļešu cenām uz spēlēm.

Latvija gan zaudēja Polijai ar 2:3 un nākamgad spēlēs Eiropas Āfrikas otrajā grupā, toties Ernests Gulbis abus pretiniekus vienspēlēs uzvarēja. Šoreiz vairāk par Gulbja fenomenu – viņa spēli laukumā un arī īpatnējām attiecībām ar mediju pārstāvjiem. Sportists bieži tīšuprāt joko un žurnālisti uzņem viņa teikto par patiesību.

Raidījumā arī citu mūsu izlases dalībnieku, tāpat komandas kapteiņa viedokļi, varēs uzklausīt arī Gulbja trenera argentīnieša Ernana Gumī domas par sportista izaugsmi pēdējā gada laika un nākotnes plāniem.

Raidījums gan šoreiz būs ierakstā, tādēļ līdzjutēji savus jautājumus nevarēs uzdot. Jaunā “Sporta studijas” uzbūve joprojām top.

Informāciju sagatavoja:
LTV Sports


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-21 10:18, pirms 14 gadiem
Protams, visu cieņu Ernestam, bet kā viņš uzvedās Deivisa kausa izcīņas pēcspēles preses konferencē, manuprāt, īsti pieņemami nebija. Varēja jau tomēr pieklājīgāk atbildēt uz žurnālistu uzdotajiem jautājumiem, lai arī kādi viņi tur bija. Tomēr elementārai cieņai jābūt, nevis jāsprēgā kā tādam gailēnam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-21 10:37, pirms 14 gadiem
Jautājums Ernestam,kad būs iespēja to uzdot:"Cik liela nozīme tenisā ir netradicionālai seksuālajai orientācijai? Tenisā ir lieliski piemēri- Navrotīlova, Mauresmo. Acīmredzami tā palīdz sasniegt augstu iedomības un augstprātības pakāpi. Bet vai tā varētu būt panākumu atslēga arī ceļā uz vietu ATP ranga desmitniekā?"
, 2010-09-21 10:39, pirms 14 gadiem
liels paldies.
, 2010-09-21 10:46, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Beidz, kas tie žunālisti vispār tādi ir?? Tādai zvaigznei kā Gulbis nav jāatbild ne vienam žurnālistam
Vai tad žurnālisti nav tie, kas nodrošina saikni starp sportistiem un mums, skatītājiem?
, 2010-09-21 10:49, pirms 14 gadiem
To tomychomy
, 2010-09-21 10:56, pirms 14 gadiem
Paldies Gulbim par skaistiem tenisa svētkiem Latvijā.
, 2010-09-21 12:12, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Beidz, kas tie žunālisti vispār tādi ir?? Tādai zvaigznei kā Gulbis nav jāatbild ne vienam žurnālistam
ko tu te tagad muldi ka naw jaatbild, jaa labi, wisu wins ir wiens pats izciinijis, bet tomeer wins ir latvietis un daudziem jaunajiem tenisistiem piemeers...
un laj spodrinaatu sevi kaa zwaigzi, kaa Tu iemineejies, ir jaatbild un jaakomuniceejaas ar citiem...
, 2010-09-21 12:32, pirms 14 gadiem
cik var taisīt to sudiju?
, 2010-09-21 12:48, pirms 14 gadiem
M.Rīmenis vadīs?
Vai gadījumā personīgi neizmanto savu ietekmi un vai vispār veselu raidījumu vajag tenisam?

Skarbi, bet publika parādīja, ka tennis nav populārs un vajadzīgs - tikai atsevišķiem interesentiem ..

Tā kā sabiedriskajā TV būtu tikai jāgriež futbols - hokejs - basketbols ..
, 2010-09-21 13:13, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Jautājumi Gulbim:
1. Kā saprast viņa teikto par to, ka LV "publika bija nekāda" Deivisa kausā?
2. No kā Gulbis pārmantojis tādu iedomību savā raksturā?
Ir tāds vecs teiciens, ko vecāki iemācīs bērnam bērnībā, to grūti būs vēlāk pārmācīt tālākā dzīve....

Ne vienmēr tā ir, bet dažās spēlēs var redzēt, ka trūkst motivācijas ... tas iespējams ir no tā, ka bērnība visa kā viņam bija, visu pienesa, bija visas iespējas... daudziem nākas bērnībā cīnīties vairāk....

Bet to ka ir talants, to es neapšaubu
, 2010-09-21 14:14, pirms 14 gadiem
Labi, ka mums ir tāds EG, kaut kādā brīdī uz kādu brīdi noteikti iekļūs arī Top 10. Bet attieksme pret pārējiem Latvijā neviennozīmīgi vērtējama. Tas viss protams no fātera, kas ir klīnisks eksemplārs.
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.