Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šonedēļ VSB "Triobet" Baltijas Futbola līgas jaunā sezona

Šonedēļ kanālā Viasat Sport Baltic (VSB) sākas jaunā "Triobet" Baltijas Futbola līgas sezona, kur jau trešdien spēkiem mērosies FK "Ventspils" ar igauņu vienību "Nõmme Kalju".

Futbols

Jauno „Triobet” Baltijas Futbola līgas sezonu VSB sāks ar spēli, kurā savā starpā tiekas pagājušās sezonas pusfinālisti - Igaunijas klubs „Flora” un finālisti Lietuvas vienība „Sūduva”. Trešdien VSB tiešraidē Baltijas līgas čempionu „Ventspils” futbolisti viesosies pie igauņu vienības „Nõmme Kalju”, kas pērn izstājās jau pirmajā kārtā, divu spēļu summā ar 2:6 piekāpjoties „Liepājas Metalurgam”.

Svētdien VSB piedāvā Premjerlīgas spēles tiešraidi, kurā līgas jaunpienācēji „Newcastle United” savā laukumā uzņems „Stoke City”. Vēlāk Francijas „Ligue 1” tiešraidē „RC Lens” un „Paris Saint-Germain” vienību duelis.

Tiešraides:

• Otrdiena, 21.septembris, plkst. 18:55, Triobet Baltijas futbola līga, FC Flora – FK Suduva;
• Trešdiena, 22.septembris, plkst.18:55, Triobet Baltijas futbola līga, JK Nõmme Kalju – FK Ventspils;
• Svētdien, 26.septembris, plkst. 8:05, Anglijas Premjerlīga, Newscastle United – Stoke City;
• Svētdiena, 26.septembris, plkst.21:55, Ligue 1, RC Lens – Paris Saint-Germain.

Hokejs

Pēc piecām spēlēm „Dinamo” ar 8 punktiem Rietumu Konferences turnīra tabulā ieņem sesto vietu, savukārt ceturtdienas pretinieki „Avtomobilist”, kas četrās spēlēs tikuši tikai pie četriem punktiem, Austrumu Konferences tabulā ieņem 8.vietu. Teorētiski laba iespēja iegūt trīs punktus savā laukumā.

KHL tiešraide:

• Ceturtdiena, 23.septembris, plkst.19:28, Dinamo Rīga – Avtomobilist.

Sestdien, 25.septembrī, plkst.22:50, atkārtojumā no tās pašas dienas, Rīgas Dinamo un SKA St.Petersburg spēle.

Basketbols

Šonedēļ četrās spēlēs tiks noskaidrota tā vienība, kas šogad izcīnīs „MasterCard” Baltijas Basketbola līgas Kausu. Šogad turnīrs tiks aizvadīts Igaunijas pilsētā Tartu un tajā piedalīsies divas igauņu vienības – „TU/Rock” un „Kalev/Cramo”, Latviju pārstāvēs „Ventspils”, bet Lietuvu neapšaubāmie turnīra favorīti „Lietuvos Rytas”, kas 2008.gadā izcīnīja kausu finālā ar 80:78 pārspējot „Barons/LMT”, bet 2009.gada finālā ar 78:83 piekāpās „Žalgiris” vienībai.

Baltijas Basketbola līgas Kausa tiešraides:

• Piektdiena, 24.septembris, plkst.18:10, Lietuvos Rytas – BK Ventspils;
• Piektdiena, 24.septembris, plkst.20:40, Tartu Rock – BC Kalev/Cramo;
• Sestdiena, 25.septembris, plkst.18:10, spēle par 3.vietu;
• Sestdiena, 25.septembris, plkst.20:40, fināls.

F1

Formula 1 sezona pamazām tuvojas beigām un katrā nākamajā posmā uzvaras un izcīnīto punktu nozīme kļūs arvien lielāka. Pēc 14 posmiem kopvērtējuma līderis ar 187 punktiem ir „Red Bull” pilots austrālietis Marks Vēbers, kuram uz papēžiem min „McLaren” pilots brits Lūiss Hamiltons, kurš Itālijas „Lielās Balvas” izcīņā bija spiests izstāties, paliekot bez punktiem. Šādas kļūdas brits atlikušajos posmos vairs atļauties nevar, ja vēlas turpināt cīņu par titulu.

F1 tiešraides:

• Piektdiena, 24.septembris, plkst.13:00, 1.treniņbrauciens;
• Piektdiena, 24.septembris, plkst.16:30, 2.treniņbrauciens;
• Sestdiena, 25.septembris, plkst. 13:55, 3.treniņbrauciens;
• Sestdiena, 25.septembris, plkst. 16:55, kvalifikācija;
• Svētdiena, 26.septemris, plkst. 14:50, sacensības.

Vairāk:
VIASAT Sport - VIASAT Sporta kanāli


, 2010-09-20 14:00, pirms 14 gadiem
• Svētdien, 26.septembris, plkst. 8:05, Anglijas Premjerlīga, Newscastle United – Stoke City;

Kkā neticas, ka Ņūkāsla ar Stouku spēlēs 6 no rīta pēc vietējā laika
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.