Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Edgars Šneps: "Kemzura vadīja komandu"

Edgars Šneps: "Kemzura vadīja komandu"
Edgars Šneps un Guntis Keisels
Foto: LTV Sports

Otrdien 15. septembrī "Sporta studijā" LTV 7 tika runāts par Latvijas vīriešu basketbolu un tā nākotni, studijā ciemojās LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps un viens no zinošākajiem žurnālistiem Guntis Keisels (laikraksts "Diena").

Jau sākumā daudzi gribēja zināt, ko tad patiesībā bija izdarījis Kaspars Bērziņš, ka viņu atskaitīja no izlases. Skaidru atbildi nedeva arī LBS amatpersona.

Edgars Šneps: "Man detaļas nav neviens atreferējis. Es domāju, ir kaut kāds iekšējais kodekss, pēc kura viss notiek. Tas ir pārkāpts, treneris reaģējis pietiekami asi, grēkāzis atlaists no komandas. Tos sīkumus nav nemaz tik svarīgi zināt. Savulaik no Francijas futbola izlases pat izdzina tādu zvaigzni kā Kantonā, tad mēs zinām, ka Fergusonam bija konflikts ar Bekhemu, kurš tur kuram kurpi meta, bet nianses jau mēs nezinām".

Bet jau pat basketbola izlases vadībā teikuši, ka pārkāpumi tiks noteikti atklāti sabiedrībai, ja publiski "Sporta studijā" Igors Miglinieks pat sacījis, ka pārkāpumus noteikti atklās galvenais treneris?
Guntis Keisels: "Tajā brīdī, kad Miglinieks to publiski teica studijā, es arī palasījos dažādus avotus un nekur jau nebija pateikts, ka Kemzura atklās, cik kastes alus izdzerts, cik šņabja pa virsu un cik varbūt turcietes paspaidītas pa stūriem... Es sapratu, ka Kemzura pateiks savu viedokli, pamatos, kāpēc to izdarīja. Kemzura pateica, bija viens brīdinājums, otrs brīdinājums par disciplīnas pārkāpumiem un beigās sarkanā kartīte."

Kā Bērziņa padzīšana ietekmēja komandu un, jo īpaši, Andri Biedriņu?
G. Keisels: "Es domāju, ka kaut kāds pārdzīvojums jau bija, bija jau arī runas un tas ir viens no faktoriem, kas mani skumdināja tad un skumdina vēl joprojām. Ja spēlētājs ar NBA zvaigznes reputāciju, statusu, līgumu, pienākumiem, arī izpratni par basketbolu šādā situācijā nostājas sava drauga pusē, nevis kaut kādu profesionālu kritēriju vadīts, tas man tā dīvaini liekas. Tas varbūt arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ Latvijas izlasei rezultāti nebija tādi, uz kādiem cerēts."

Edgars Šneps: "Tā bija pretrunīga situācija un pārdzīvojums visai komandai, arī Andrim Biedriņam, kuram ir cieša saikne ar Kasparu Bērziņu. Bet tas , ko Andris aptvēra un saprata, uzrunāja komandu sapulcē, arī treneri, pastāstīja savu viedokli un teica, ka ir gatavs spēlēt un cīnīties neskatoties uz visu – es domāju, ko viņš varēja, to darīja. Arī čempionātā, kaut viņa mentālais stāvoklis nebija perfekts. Cepuri nost, ka viņš spēja savākties arī pēc tāda kritiska brīža."

Kādi vispār ir līgumi basketbolistiem ar izlasi?
Edgars Šneps: "Attiecībās nav ne naudas, ne līguma. Atsevišķos gadījumos, kad ir kaut kādas spēlētāju aktivitātes, kur izmanto viņu vārdu vai imidžu, tad ir kāds līgums, ka spēlētājs piekrīt viņu izmantot, lai nav kādas nepareizas formas. Bet citādi – tā ir brīva griba."

Visai asi savu viedokli par basketbolā notiekošo un LBS atbildību video ierakstā izteica Gundars Vētra. Viņaprāt basketbolā valdot visatļautība un LBS nespēj veikt savas funkcijas.

G.Keisels: "Var jau piekrist, ka visatļautības ir par daudz., bet ne tikai basketbolā, arī visā Latvijas sabiedrībā, it sevišķi jaunatnes vidū, tā sit pāri labas gaumes robežām.”

Sakiet godīgi, vai Eiropas čempionāta laikā lietots alkohols un spēlētāji gājuši uz tusiņiem?
E.Šneps: "Man zināmā informācija liecina, ka nē. Mani vērojumi, kā komanda gatavojas treniņiem, mačiem apliecina,- vēlreiz nē"

Kā vērtēt nu jau publisko diskusiju izlases kapteiņa Uvja Helmaņa un Valda Valtera starpā?
G.Keisels: "Es jau esmu Valteram senioram to acīs pateicis - ka nevar savienot divas lietas – nevar strādāt par treneri basketbolā un vienlaicīgi veikt kaut kādu žurnālista funkciju. Manuprāt, tas nav savienojams. Gribētos paskatīties, kā viņa kluba vadība reaģēs uz šādām trenera aktivitātēm."

Vai tiešām treniņos K.K. esot iekaustījis Uvi Helmani, kā raksta twitter Valdis Valters?
G.Keisels: "Viņš par to var atbildēt, viņam var ticēt vai nē. Protams, man arī gribētos pavaicāt Uvim Helmanim, kāpēc viņš skatās internetu pirms spēlēm. Var arī to nedarīt, diemžēl kaut ko var pačukstēt cilvēki no malas".

E.Šneps: "Es nezinu visu, ko Valdis raksta, bet varbūt kaut kur Uvelim bija taisnība, jo ir lietas, kas ir iekšā ģimenē, komandā, tās ir lietas, kas mobilizē. Ja tu gribi saglabāt to statusu pirms izšķirošām spēlēm , tad tiešām nenes no ģimenes ārā tādas lietas."

Vai sagatavošanās posms bija par garu vai īsu un vai treneris sapratās ar spēlētājiem?
G.Keisels: "Kemzura nostrādāja septiņas nedēļas ar Latvijas basketbolistiem un šis laiks bija par maz. Varam paskatīties tā plašāk – šobrīd labākie rezultāti Eiropas čempionātā ir tām komandām, kur treneri strādā jau vairākus gadus, vairākus ciklus."

Ar cik tad vajadzēja uzvarēt Vācijas izlasi ? Plus astoņiem vai plus deviņiem punktiem un vai treneri to zināja?
E.Šneps: "Komandas vadība zināja, ka Vācija ir jāuzvar ar deviņiem punktiem. Jāpiekrīt, bija zināmas neprecizitātes, jo tas jautājums tika risināts pēdējā brīdī, neprofesionalitāte no komandas menedžmenta. Bet kā atzina FIBA izpilddirektors Kosta Iljevs, uzvarēt vajadzēja ar deviņiem punktiem. Galvenajam trenerim noteikti bija jāzina, bet kā iegūt to informāciju, tas pašam jāizlemj..."

G.Keisels: "Bija tādas kļūdas beigās, ko nevajadzēja taisīt ne pie kāda nolikuma. Tas, ka ļāva brīvi izmest Jaglam, tas, ka beigās tika iespēlēta bumba Ernestam Kalvem, kuram vajadzēja mest izšķirošos sodus. Tādā brīdī atbildība jāuzņemas pieredzējušiem spēlētajiem Pietrūka aukstasinības, apdomas, spējas saglabāt vēsu prātu."

Vai spēlētājs (Kristaps Valters) var atļauties neklausīt treneri, kad to sauc malā uz maiņu?
E. Šneps: "Situācija drusku pārspīlēta, tā normāla situācija, kad pāris minūšu pirms beigām vadošais spēlētājs ar četrām piezīmēm izveido acu kontaktu ar galveno treneri un asaka, ka ir gatavs vēl nospēlēt. Jā, Kristaps reaģēja pārāk emocionāli, bet vispār tā ir normāla prakse, kad pats pasaka, vai var nospēlēt līdz galam vai nē."

Vai čempionātā pārāk slikti netika izpildīti soda metieni? Spēlētāji ir profesionāļi, bet pat skolās daudzi puikas met sodiņus labāk...
G.Keisels: "Ja šāda precizitāte ir trešajā spēlē, tad tas vedina analizēt funkcionālo stāvokli."

E.Šneps gan piebilda, ka arī citās spēlēs realizēto soda metienu procents ir ļoti mazs, spriedze liela un tāpēc tik labi nemēt. "Latvijai jau trešā spēle vispār bija labākā šajā čempionātā, tāpēc runāt par fiziskās formas kritumu čempionāta laikā nevar. Viktors Lācis jau vairākus gadus ir strādājis arī ar jauniešiem un ieviesis jaunas metodes."

Vai basketbolisti un visa basketbola sabiedrība nav pārāk izlaista un kā tiks vērtēts paveiktais?
E.Šneps: "Ja tā formāli, tad līdz pirmdienai visam trenera personālam jāiesniedz atskaites LBS par to kā ir gājis, kā strādāts, kāda bijusi sadarbība, viss jāizvērtē. Nākamceturtdien LBS valdes sēdē viss tiks vērtēts. Es personīgi domāju, ka pastāv iespēja, ka Kemzura var strādāt ar izlasi arī turpmāk."

Vai treneris spēja vadīt komandu EČ spēlēs ?
G.Keisels: "Es domāju, ka spēle tika vadīta, bet treneris jau īsti nezināja, ko var gaidīt no spēlētajiem, daļu no šīm problēmām var novērst uz šo apstākli. Bieži Kemzuram blakus bija Igors Miglinieks, bet cik tas bija efektīgi, man grūti spriest."

E.Šneps: "Treneris ir ļoti profesionāls, ar savu stāju, ja viņam kaut kā pietrūkst, tad tā ir pilnīga informācija par katru spēlētāju, viņu raksturiem un tehniskajām īpašībām. Tas ir tukšums, ko var novērt, ja darbs tiek turpināts."

Spēlētāji ir pārvērtēti vai nenovērtēti ?
E.Šneps: "Var jau runāt par katru spēlētāju atsevišķi, bet ja skatās klubus un komandas, ko katrs pārstāv, tad kopumā mēs esam tuvāk astes galam un iekļūšana Eiropas čempionātā jau jāvērtē kā panākums. Šoreiz pat Itālija netika uz turnīru, mēs esam piecas reizes pēc kārtas kvalificējušies. Lai arī mēs gribam vēl vairāk, tas liecina par stabilitāti un panākumiem."

Dzeltenā prese intensīvi jau rakstīja par basketbolistiem, pirms vēl nebija sākusies gatavošanās finālturnīram. Tā tiešām ir īsta tusētāju paaudze?
G.Keisels: "Es pieļauju, ka citu sporta veidu pārstāvji nav tik labi atpazīstami sejā, basketbolisti laukumā ir apskatāmi tuvplānā, stalti puikas un viņus arī daudz atpazīst, tāpat arī klubiņos."

Kāpēc basketbolam vienmēr tiek visvairāk līdzekļu Latvijas sportā?
E.Šneps: "Basketbola izlase jau piekto reizi pēc kārtas spēlē Eiropas čempionāta finālturnīrā, tas ir regulārs sasniegums. Dažādās vecuma grupās , ņemot vērā arī sievietes, Latvijas basketbols Eiropas čempionātos šogad bija pārstāvēts ar septiņām izlasēm. Viens ir masveidība, otrs panākumi, trešais noteikti darbs, ko iegulda sarunās ar varu un arī sponsoriem"

G.Keisels: "Nav jau tāds naudas, ko nevarētu iztērēt, vienmēr jau gribas vairāk. Šoreiz jau arī neviens par to nesūdzējās. Basketbola izlases vienmēr spēlējušas bez naudas un prēmijām. Hokejisti parasti nav spēruši nevienu soli pasaules čempionātos, nezinot cik pienāksies par uzvaru, cik par neizšķirtu, cik par ieņemto vietu. Tur gan bērnībā vairāk naudas ieguldījuši vecāki"

Vai LBS nav pien1ācis brīdis mainīt vadību un vai tagad vispār raujas uz LBS prezidenta krēslu?
E.Šneps: "Es domāju, ka prezidents ir savā postenī. Vai uz šo posteni daudzi tīko? Man nav tādas informācijas, nav tādu īpašu gribētāju laikam". G.Keisels vēl piebilda, ka būtu priecīgs par konstruktīvām izmaiņām, bet tukša runāšana vien neko nedos.

Tagad vai nekad ! Kas izdomāja šo saukli?
E.Šneps: "Es domāju, ka sauklis pareizi atainoja gan līdzjutēju cerības, gan noskaņojumu pašā izlasē. Ja nemaldos, pirmo reizi tas nāca no Kristapa Valtera, kad viņš definēja savu vēlmi spēlēt izlasē. Uzzinot par jauno izlases treneri, viņš teica: "Kad tad, ja ne tagad?" Speciālisti šo saukli vienkārši noformēja nedaudz saprotamāk un lakoniskāk."

Beigās vēl abi viesi atzina, ka basketbolistu algas Latvijā bijušas pārāk uzpūstas, kaut arī klubu īpašnieki atsaucās uz Eiropas praksi un tirgus cenu. G.Keisels: "Pēc viņu viedokļa., spēlētāji bija konkurētspējīgi citur. Vai tas tā bija vai nebija, tagad paskatīsimies, Šķēle arī pagaidām ir bez līguma..."

E. Šneps vēl piebilda, ka svarīgākais, lai nezaudētu bērnu un jaunatnes basketbols. Šis sports joprojām ir pieejams plašākai sabiedrībai un pat pēc lielā sporta skolu un treneru samazinājuma valstī, 90 procenti jaunatnes turpina trenēties. Mērenāk ir elites sportā, bet jaunatnē viss ir kārtībā.

Informāciju sagatavoja :
LTV Sports


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-16 13:35, pirms 15 gadiem
Tik nesakarīgi novadītu sporta studiju vēl būtu jāpameklē. Izskatījās, ka Keisels pabeidza visus Rīmeņa nesakarīgi iesāktos jautājumus
, 2009-09-16 13:37, pirms 15 gadiem
Šneps ne uz sekundi neizgāja no sava labās fejas tēla...Boring
, 2009-09-16 13:39, pirms 15 gadiem
Shiis bildes ljoti labi raxturo situaaciju ...

spoki.lv: Pareizā Attieksme - Spoki
, 2009-09-16 13:40, pirms 15 gadiem
Nasing spešal!
, 2009-09-16 13:40, pirms 15 gadiem
Galigi garam.
, 2009-09-16 13:42, pirms 15 gadiem
visa pamatā (ne)panākumiem ir ATTIEKSME. Lielākā daļa, kas spēlē izlasē, spēlē salīdzinoši atzīstamos klubos, par ļoti pieklājīgiem līgumiem,tur lielākoties neatļaujas tādas vaļības, jo tad momentā tie tiktu padzīti no kluba, bet tomēr šīs izlases spēlētāji tomēr neizprot, ko nozīmē IZLASE...ko LATVIJAS Izlase nozīmē līdzjutējiem, un tas ir skumji. ATTIEKSME mainīsies - būs arī rezultāts, kas šiem džekiem bija pa spēkam, bet, ko viņi nemācēja, negribēja, nevarēja realizēt.
, 2009-09-16 13:46, pirms 15 gadiem
Kur ir palicis Dāvids Ernštreits?

Māra Rīmeņa vadītās sporta studijas ir vienkārši katastrofa, ieteiktu sporta studijas veidotājiem padomāt par vadītājiem...

Tādu murgainu sporta studiju riebjas skatīties!
, 2009-09-16 13:47, pirms 15 gadiem
Es nepavisam neuzskata, ka šobrīd LBS viss ir kārtībā, taču mums jāsaprot, ka nu nevar Šneps tagad visu skaidri un gaiši klāstīt, kas un kā ir bijis. Viņam jācenšas ar visiem saglabāt daudz maz normālas attiecības, lai būtu ko aicināt uz izlasi un kas to izlasi trenē.
Tas par to, ka Šneps ļoti izvairīgi un diplomātiksi atbild uz visiem "sāpīgajiem" jautājumiem.
, 2009-09-16 13:48, pirms 15 gadiem
Kur var nodot savu parakstu petīcijai par Šnepa atlaišanu?
Slēpts komentārs: andromons2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-16 13:56, pirms 15 gadiem
Šneps izskatījās rihtīgi sabijies, un neko sakarīgu nespēja tiešraidē pateikt. SKumīgi
, 2009-09-16 13:58, pirms 15 gadiem
Rīmenim ar jautājumu uzdošanu ir kā ir, bet gana daudz tiešu un par tēmu tika uzdoti. Tā teikt, pieskārās visām sāpīgākajām tēmām. Diemžēl, lai kā cienīju Šnepu kā spēlētāju un viņa viedokli tad, tagad viņš to vien tik dara kā lavierē ar atbildēm, neko tiešu nepasakot. Viņam, kā funkcionāram, vajadzētu paust skaidrāk savu viedokli, tā teikt, būt ar mugurkaulu, bet īsti nevar saprast, vai pašam nav skaidrības, vai Ojārs neļauj runāt, vai vēl kāds cits. Ļoti glumas atbildes.
Tā arī nevarēja saprast, vai Kemzūra ir labs treneris izlasei, vai tiks strādāts lai pagarinātu līgumu ar Kemzūru, vai Miglinieks ir jākabina (un kāpēc tieši viņš) klāt jau kurai izlasei, vai ar spēlētāju attieksmi viss bija kārtībā, vai ir kas padomā kā strādāt turpmāk, lai tas viss neatkārtotos utt.
Neradās pārliecība (jau kuro reizi), ka federācijas darboņiem ir savs skatījums, kas padomā, kā uzlabot izlases sniegumu turpmāk. No Šnepa varēja saprast apmēram tā - klāt biju, bet neko nezinu, neko neredzēju.
, 2009-09-16 14:01, pirms 15 gadiem
Nu sorry,bet Erenštreits ir vēl vairāk garām nekā Rīmenis.
, 2009-09-16 14:03, pirms 15 gadiem
Kādu gan mēs varam sagaidīt atbildību no izlases spēlētājiem, ja pat galvenais ģenseks ir bez "olām", nevar pielikt roku pie sirds un uzņemties vainu par tām pašām sekundēm, gan par daudz ko citu. Negribu aizskart basketbolistus kā sugu, bet nu 80% latviešu driblētāju ir mīkstmieši un ņuņņas, vīriešu sugas kaunu traipi. Vajadzētu visus šos izlases izlutinātos murmulīšus aizsūtit pieredzes apmaiņā uz kādu regbija klubu, izsistu to mīkstumu un moš tad viņos parādītos kādi vīrišķie simptomi.
, 2009-09-16 14:21, pirms 15 gadiem
jaanis22 rakstīja: Nu sorry,bet Erenštreits ir vēl vairāk garām nekā Rīmenis.
Tu laikam esi kaut ko sajaucis!?
, 2009-09-16 14:25, pirms 15 gadiem
Tas mazais Valters sen jau ir izbesījis ne tikai mani, bet arī ļoti daudzus basketbola līdzjutējus. Skrien un met, skrien un met bez izdomas, pārējie jau basketbola laukumā laikam neatrodas. Ja iekrīt varonis, bet, ja neiekrīt (pārsvarā jau neiekrīt) nekas, no laukuma jau nav jāiet nost, ja treneris to prasa. Bardaks Latvijas basketbola izlasē. Kur tas ir redzēts, ka "puišelis" neklausa treneri. Vajadzētu viņu aizsūtīt pie kārtīga trenera, kāds bija hokejā V. Tihonovs, tad viņš zinātu, kas ir disciplīna. Tādam nav vietas Latvijas izlasē. Varbūt Kemzura ir nospiests uz ceļiem un visu parādi komandē vecais Valters vai arī kāds cits? Nu, Šneps attiecībā par mazo Valteru, vispār studijā izklausījās pēc klauna.
, 2009-09-16 14:26, pirms 15 gadiem
Visa LTV7 komanda prasās pēc tīrīšanas. Nedēļas apskatā tiek stāstīts par to, ka Japānā notiek PČ mākslas vingrošanā, bet tas, ka latviešiem ir ZELTS un BRONZA PČ blaķenēm netiek pat pieminēts!
, 2009-09-16 14:33, pirms 15 gadiem
Ai, viss ir pofig, izlasīju šo atreferējumu, lielākoties bleķis, jeb atrunāšanās, nekā konkrēta. Un pa lielam, man personīgi jau maz interesē viss tas ļembasts, jo pa lielam, viss ir zināms un pateikts jau, galvenais, ka komanda gatavošanās posmā sirga ar alkoholismu, kas manuprāt radīja ne-ideālu funkcionālo gatavību + radīja konfliktus. BET, svarīgs ir tikai viens jautājums - ko Šneps teica - Kemzuram JĀPALIEK!!! Ja ne viņš mums kirdikt, netiksim uz nākamo finālciklu vispār. JO:

[1] Jauns ārzemju treneris - nepaspēs iebraukt LV kolorītā;
[2] VV - klauns;
[3] Galvanovskis/ Bagatskis - vēl nepieredzējuši, nav sevi pierādījuši ar klubiem;
[4] Krauliņš - arhaiskas trenēšanas metodes;
[5] Krūmiņš - bez autoritātes, labs čoms;
[6] Miglinieks - jau savu melno darbu ir pietiekoši izdarījis;
[7] Muižnieks - vēl nav laiks - lai pastrādā Polijā, apgreidojas un pēc gadiem 5 varētu būt Muižnieka otreizējais LV izlases vadīšanas laiks;
[8] Vētra - vienīgais kurš ir gan zinošs, gan ar autoritāti, bet nu viņš aizņemts Krievijā (vada top3 sieviešu klubu Eiropā) un upuri mums no viņa nav vajadzīgi.

Tākā vienkārši mums nav varinati. Kemzura, paliec!!!
, 2009-09-16 14:50, pirms 15 gadiem
Nepatika..
Pilniigs bullshits!!
, 2009-09-16 14:57, pirms 15 gadiem
Trozzkis rakstīja: Ai, viss ir pofig, izlasīju šo atreferējumu, lielākoties bleķis, jeb atrunāšanās, nekā konkrēta. Un pa lielam, man personīgi jau maz interesē viss tas ļembasts, jo pa lielam, viss ir zināms un pateikts jau, galvenais, ka komanda gatavošanās posmā sirga ar alkoholismu, kas manuprāt radīja ne-ideālu funkcionālo gatavību + radīja konfliktus. BET, svarīgs ir tikai viens jautājums - ko Šneps teica - Kemzuram JĀPALIEK!!! Ja ne viņš mums kirdikt, netiksim uz nākamo finālciklu vispār. JO:

[1] Jauns ārzemju treneris - nepaspēs iebraukt LV kolorītā;


Tākā vienkārši mums nav varinati. Kemzura, paliec!!!
O, jā! Kemzura pa 3 mēnešiem bija "vareni" iepazinis visus, nevienam citam līdz nākamajam atlases ciklam tas neizdosies.
Priekš tam ir domāti sakarīgi trenera asistenti, kuriem savlaicīgi treneris ir jāiepazīstina, kas katrs spēlētājs ir par putnu. Acīmredzot, I. Rajeckis tam noteikti neder, iespējams, ka Valis arī.
, 2009-09-16 14:58, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: Visa LTV7 komanda prasās pēc tīrīšanas. Nedēļas apskatā tiek stāstīts par to, ka Japānā notiek PČ mākslas vingrošanā, bet tas, ka latviešiem ir ZELTS un BRONZA PČ blaķenēm netiek pat pieminēts!
visu LV sporta vadību vajag triekt prom - aizsēdējušies un smejas par mums
, 2009-09-16 15:09, pirms 15 gadiem
beidzot Rīmenis atkal līmenī - principā uzdeva visus "asos" jautājumus! sen tā studijā nebija bijis.

Šneps bija pilnīgā mulsumā .. vienīgi tā kā jautājumi no dažādām tēmām, tad sanāca nedaudz saraustīti. bet vienalga pavisam cita lietā nekā lāga Dāvis, kas visiem viesiem cenšās kļūt par labāko draugu ...
, 2009-09-16 15:43, pirms 15 gadiem
sneps taka tads bailigs kucens visu noliedza,neviens alkoholu nelietu viss kartiba bla bla bla...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-16 16:02, pirms 15 gadiem
Ko brēcat, biaj laba studija.
Tiesa, maz gan uzzinājām, un par nākotni vispar praktiski neko...
Bet Rīmenis normāli uzdeva jautājumus, pat pārjautāja. vienīgi tie jau klusē kā partizāni. Tikai zinām ka Bērziņš dzer, Vemj un Spaida
Šneps tomēr ir diezgan liels āksts, jo praktiski vsiu laiku speciāli neveido dialogu, bet gan atbild nekonkrēti un nevērtīgi.
Par Kehra krēslu atbilde vispār bija zīdaiņa, vai kārtīga politiķa vērta.
Vienīgais sakarīgais bija, ka KV tomēr biki arī ir Šnepa acīs nosodāms, lai arī tieši to neteica, es vismaz tā sapratu...
, 2009-09-16 16:02, pirms 15 gadiem
extremists rakstīja: sneps taka tads bailigs kucens visu noliedza,neviens alkoholu nelietu viss kartiba bla bla bla...
Tā viņš neteica gan, palasi vēlreiz:

-Sakiet godīgi, vai Eiropas čempionāta laikā lietots alkohols un spēlētāji gājuši uz tusiņiem?

-E.Šneps: "Man zināmā informācija liecina, ka nē. Mani vērojumi, kā komanda gatavojas treniņiem, mačiem apliecina,- vēlreiz nē".

Tev pārtulkot, ko tas nozīmē?- Tas nozīmē, ka viņam neviens oficiāli nav apstiprinājis, ka kāds alkoholu ir lietojis, tāpat viņš savām acīm arī nav redzējis alkohola lietošanu. Neko viņš formāli nav samuldējis- kāds jautajums, tāda atbilde. Tas saucas politkorekts bulšits, visi politikai pietuvinātie tā runā.
Cits jautājums, vai tāds cilvēks mums ir vajadzīgs amatā vai vecis, kurš spēj rīkoties, ne tikai runāt.
, 2009-09-16 17:06, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Tā viņš neteica gan, palasi vēlreiz:

-Sakiet godīgi, vai Eiropas čempionāta laikā lietots alkohols un spēlētāji gājuši uz tusiņiem?

-E.Šneps: "Man zināmā informācija liecina, ka nē. Mani vērojumi, kā komanda gatavojas treniņiem, mačiem apliecina,- vēlreiz nē".

Tev pārtulkot, ko tas nozīmē?- Tas nozīmē, ka viņam neviens oficiāli nav apstiprinājis, ka kāds alkoholu ir lietojis, tāpat viņš savām acīm arī nav redzējis alkohola lietošanu. Neko viņš formāli nav samuldējis- kāds jautajums, tāda atbilde. Tas saucas politkorekts bulšits, visi politikai pietuvinātie tā runā.
Cits jautājums, vai tāds cilvēks mums ir vajadzīgs amatā vai vecis, kurš spēj rīkoties, ne tikai runāt.
nosauc to veci, kurš reāli spētu rīkoties! vai varbūt ir vairāki kandidāti?
, 2009-09-16 17:07, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: nosauc to veci, kurš reāli spētu rīkoties! vai varbūt ir vairāki kandidāti?
Tā jau ir.... Ja nemainīs visu vadību, tur nekas nemainīsies. Vienu cilvēku nomainot visu aitu baru neizkustināsi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-16 17:12, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Tā jau ir.... Ja nemainīs visu vadību, tur nekas nemainīsies. Vienu cilvēku nomainot visu aitu baru neizkustināsi...
tur jau tā lieta - Oiča stāv kā mūris(gluži kā Kirovs hokejā) un tur var kaut uz galvas stāvēt - nekas nemainīsies, jo vnk nemainīsies! da pat, ja kkādā supermistiskā veidā Ojāra vietā nāks kāds cits un, varbūt pat šķietami normāls kadrs, lietas būtība nemainīsies... nemaz nerunājot par Ģenerēlsekretāra nomaiņu utml. paskat, glumais Bondars arī - no Krājenes izšvimpēts un jau pie LBS kases mielojas - da tas ir kkāds žurku midzenis!
, 2009-09-16 17:21, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: nosauc to veci, kurš reāli spētu rīkoties! vai varbūt ir vairāki kandidāti?
Nu, ja citu kandidātu nav, tad laipni lūgtum nešūmēties par Šnepu, ka viņs tur neko nepasaka līdz galam, neredz dzeršanu, utt. Tātad vīņš ir vislabākais un viss ir kārtībā. Līdz ar to secinam, ka arī treneru sastāvs ir vislabākais, jo viņus apstiprināja tas pats neaizvietojamais Šneps un, ja treneru sastāvs ir vislabākais, tātad arī komandas komplektācija un sasniegtie rezultāti ir maksimāli labākie iespējamie.
Karoče, vispār nekur nav problēmu, visi visu ir paveikusi un tauta "cepjas" bez iemesla.
, 2009-09-16 17:37, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Nu, ja citu kandidātu nav, tad laipni lūgtum nešūmēties par Šnepu, ka viņs tur neko nepasaka līdz galam, neredz dzeršanu, utt. Tātad vīņš ir vislabākais un viss ir kārtībā. Līdz ar to secinam, ka arī treneru sastāvs ir vislabākais, jo viņus apstiprināja tas pats neaizvietojamais Šneps un, ja treneru sastāvs ir vislabākais, tātad arī komandas komplektācija un sasniegtie rezultāti ir maksimāli labākie iespējamie.
Karoče, vispār nekur nav problēmu, visi visu ir paveikusi un tauta "cepjas" bez iemesla.
neķer kreņķi vecozēn! es jau nesaku, ka Šneps ir labākais vai sliktākais - vnk Tu minēji, ka vajag veci, kurš visu saliks pa plauktiņiem. tad, lūdzams, nosauc to supermenu, jo man variantu nav! moška Ainārs Šlesers?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.