Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šonedēļ VSB - hokejs, futbols, basketbols un teniss

Šonedēļ VSB - hokejs, futbols, basketbols un teniss
Gints Meija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ "Viasat Sport Baltic" (VSB) kanālā atgriežas Rīgas "Dinamo" KHL regulārās sezonas spēļu tiešraides. Basketbola cienītājiem būs iespēja sekot līdzi četrām ULEB Eirolīgas grupu turnīra spēļu tiešraidēm. Savukārt futbola faniem VSB piedāvā īstu futbola sestdienu ar trīs Anglijas Premjerlīgas spēļu un Francijas "Ligue 1" spēles tiešraidēm. Nedēļas nogalē VSB sāk translācijas no ATP tūres noslēdzošā turnīra "Barclays ATP World Tour Finals".

Hokejs

Rīdzinieki pēc divu nedēļu pauzes KHL regulāro sezonu turpinās ar četrām izbraukuma spēlēm, trīs no tām aizvadot šonedēļ. Pirmo spēli „Dinamo” aizvadīs Ufā, kur tiksies ar „Salavat Julaev” hokejistiem, piektdien Magņitogorskā rīdzinieki tiksies ar vietējo „Metallurg”, bet svētdien, aizvadot pirmo savstarpējo spēli šajā sezonā, rīdzinieki Čeļabinskā tiksies ar vietējo „Traktor”. Rīgas „Dinamo” KHL Rietumu Konferences turnīra tabulā pēc 12 spēlēm ar 34 punktiem ieņem 7.vietu.

KHL tiešraides:

• Trešdiena, 17.novembris, plkst. 15:55, Salavat Yulaev Ufa – Dinamo Riga;
• Piektdiena, 19.novembris, plkst. 15:55, Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Riga;
• Svētdiena, 21.novembris, plkst. 13:55, Traktor Chelyabinsk – Dinamo Riga.

Basketbols

Trešdien „Lietuvos Rytas” C grupas mājas spēlē tiksies ar „Cibona Zagreb” vienību. Labākas iespējas tikt pie pirmās uzvaras lietuviešiem šajā turnīrā var arī nebūt. Otrajā trešdienas spēlē „Montepaschi Siena” savā laukumā uzņems „Regal FC Barcelona” basketbolistus. Cīņā, ja ne par pirmo, tad par otro vietu, šai uzvarai ir liela nozīme abām komandām. Ceturtdien Kauņas „Žalgiris” savā laukumā uzņems Krievijas komandu „Himki”, bet turku „Efes Pilsen” mājas spēlē tiksies ar Maskavas „CSKA”.

Tiešraides:

• Trešdiena, 17.novembris, plkst. 19:40, ULEB Eirolīga, Lietuvos Rytas - Cibona Zagreb;
• Trešdiena, 17.novembris, plkst. 21:40, ULEB Eirolīga, Montepaschi Siena - Regal FC Barcelona;
• Ceturtdiena, 18.novembris, plkst. 19:40, ULEB Eirolīga, Kaunas Žalgiris - BC Khimki;
• Ceturtdiena, 18.novembris, plkst. 21:40, ULEB Eirolīga, Efes Pilsen - CSKA Moscow.

Futbols

Sestdien kanālā VSB būs skatāmas trīs Premjerlīgas spēles un Francijas čempionāta mačs. Premjerlīgas translācijas sāks „Arsenal” tikšanās ar „Tottenham Hotspur”, otrajā spēlē „Birmingham City” uzņems Londonas „Chelsea”, bet trešajā sestdienas spēlē sezonas sākuma neveiksminieki „Liverpool” savā laukumā uzņems turnīra tabulas autsaiderus „West Ham United”. Futbola vakaru noslēgs Francijas „Ligue 1” 14.kārtas spēle, kurā Nicas komanda savā laukumā uzņems Montpeljē vienību. Svētdien būs skatāma tiešraidē Anglijas Premjerlīgas spēles starp „Fulham” un „Manchester City”.

Tiešraides:

• Sestdiena, 20.novembris, plkst. 14:40, Anglijas Premjerlīga, Arsenal – Tottenham Hotspur;
• Sestdiena, 20.novembris, plkst. 16:55, Anglijas Premjerlīga, Birmingham City – Chelsea;
• Sestdiena, 20.novembris, plkst. 19:25, Anglijas Premjerlīga, Liverpool – West Ham;
• Sestdiena, 20.novembris, plkst. 21:55, Francijas „Ligue 1”, OGC Nice – Montpellier Hérault SC;
• Svētdiena, 21.novembris, plkst. 17:55, Anglijas Premjerlīga, Fulham – Manchester City.

Svētdien, 21.novembrī, plkst. 20:00, atkārtojumā no tās pašas dienas, Anglijas Premjerlīgas spēle, Blackburn Rovers – Aston Villa.

Teniss

Sezonas noslēdzošajā turnīrā, kas no 21.līdz 28.novembrim norisināsies Londonā, piedalīsies ATP reitinga Top 8 tenisisti – spānis Rafaels Nadals, šveicietis Rodžers Federers, serbs Novaks Džokovičs, brits Endija Marejs, zviedrs Robins Sēderlings, čehs Tomašs Berdihs, spānis Davids Ferers un amerikānis Endijs Rodiks. Prestižā turnīra balvu fonds ir pieci miljoni ASV dolāru.

„Barclays ATP World Tour Finals” tiešraide:

• Svētdiena, 21.novembris, plkst. 22:00, otrāspēle.

Svētdien, 21.novembrī, plkst. 00:00, atkārtojumā no tās pašas dienas, ATP tūres turnīra „Barclays ATP World Tour Finals” pirmā spēle.

Vairāk: VIASAT Sport - VIASAT Sporta kanāli


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: biiiskaps
, 2010-11-15 14:25, pirms 13 gadiem
Tas, ka jums nav VSB, nenozīmē, ka nevienam šī informācija nav noderīga :p Lab, var jau pats programmā atrast, bet nedēļas kopskats tomēr ērtāks...Paldies, un 6dien varēs uz pilnu klapi izbaudīt premjerlīgu...
, 2010-11-15 15:29, pirms 13 gadiem
forsi ka basketbols un hokis tiesraides ..bus ko skatities
, 2010-11-15 16:17, pirms 13 gadiem
Jaa,ar nepacietibu gaidu hoki
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.