Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Sporta studijā" – par tehnisko sporta veidu šovu Biķerniekos

"Sporta studijā" – par tehnisko sporta veidu šovu Biķerniekos
Ivars Vasaraudzis
Foto: Zigismunds Zālmanis (Nikon)

Kārtējā "Sporta studija" otrdien 14. septembrī pulksten 22:15 LTV7 būs veltīta tehniskajiem sporta veidiem un nesen kā aizvadītajam šovam Biķernieku sporta kompleksā. 1000 km sacensības, mēģinājums labot trases rekordu ar 2004. gada F-1 "Renault" Jarno Trulli formulu, dažādas atrakcijas gan ar mopēdiem, gan driftā.

"Sporta studijā" būs sarunas arī par autoralliju un gaidāmo Latvijas čempionāta pēdējo posmu. Par to plašāk Ivars Vasaraudzis un Jānis Kalniņš, par savu sezonu autosportā un nākotnes plāniem stāstīs mūsu talantīgais braucējs Haralds Šlegelmilhs.

Biķerniekos pagājušo svētdien auto un moto šovs notika visu dienu un skatītājiem kompaktā veidā būs iespēja pavērot interesantākās epizodes dažādos veidos. Raidījums gan šoreiz ir ierakstā, tādēļ skatītāji savus jautājumus nevarēs uzdot.

Informāciju sagatavoja
LTV Sports


, 2010-09-15 09:38, pirms 14 gadiem
Dāvis māk veidot sporta raidijumus un autosportu arī neaizmirsa hokeja drudža laikā. Intervija ar H.Šlēgelmilhu likās ļoti profisionāla un pārliecinoša no 22 gadus jauna puiša puses.
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.