Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

TV3: Hokejs, hokejs un vēlreiz hokejs!

Skaidrs, ka tuvākās dienas hokeja līdzjutējiem paies zem Pasaules čempionāta hokejā zīmes, jo priekšā vēl vismaz trīs Latvijas valsts vienības spēles. Pirmā no tām norisināsies jau šovakar, 14.maijā 21:15, kad mūsējie uz ledus par uzvaru cīnīsies ar Zviedrijas hokeja izlasi. Nākamā spēle būs jau šajā svētdienā 17:15 un tad letiņi tiksies ar Norvēģijas komandu, bet trešā spēle ar Čehijas izlasi paredzēta 17.maijā 21:15. Atbalstam mūsējos!

Pasaules čempionāta hokejā ietvaros arī tv3.lv dzīvo hokeja noskaņās! Šogad portāls piedāvā ekskluzīvu Arta Ābola video blogu, kurā pieredzējušais hokejists un spēļu komentētājs portāla apmeklētājiem sniedz savu viedokli, papildu komentārus par Latvijas izlases sasniegumiem un izsaka prognozes.

Kā ik gadu, portālā tv3.lv: TV3 interneta portāls - Hokejs var sekot līdzi spēļu tiešraidēm, to atkārtojumiem, bet īpaši nepacietīgajiem tiek piedāvāti labākie spēļu momenti! Iespēju internetā skatīties hokeju izmanto daudzi - līdz šim katru no Latvijas izlases spēlēm internetā skatījušies aptuveni 20 000 skatītāju!

Bet tas nav viss - hokeja fani aicināti piedalīties prognožu spēlēs, sekot spēļu kalendāram, skatīties video reportāžas no Manheimas un atbalstīt Latvijas hokeja izlasi, sūtot sveicienus ar TV3 foruma palīdzību!

Sekojiet hokejistiem un Bez Tabu!

Vācijā čempionāta norisei turpina sekot Bez Tabu vadītāja Agnese Drunka un raidījuma operators, kuri TV3 skatītājus nodrošina ar ekskluzīvu informāciju par hokejistu ikdienu čempionāta norises vietā! Protams, par hokeju turpinās stāstīt Hokeja studijas vadītājs Armands Puče un spēļu komentētāji Artis Ābols, Aivars Zahārovs un Jānis Vuguls.

Spēles, kuras iegaumēt:

14.maijs 21:15 Latvija – Zviedrija
16.maijs 17:15 Latvija – Norvēģija
17.maijs 21:15 Latvija – Čehija

Sekojiet Pasaules čempionātam hokejā TV3, TV6, 3+, Viasat Sport Baltic, Viasat Hockey, tv3.lv: TV3 interneta portāls - Hokejs un ar radio Star FM!

Atbalstiet mūsējos! Latvijas: Zviedrijas spēle jau šovakar, 14.maijā 21:15 TV3!

Prieks kopā būt!


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-14 15:55, pirms 14 gadiem
TV3 ir super kanāls. Nevienās ziņās nav sporta ziņas, uz čempi sūta hokeja eksperti Agnesi Drunku. Skaidrs, ka visu sportiņu laiž caur VSB, tomēr cienu vairāk LTV7, kuri rāda nozīmīgākos notikumus visa gada garumā, kamēr pārējie uzliek mīksto, tik protams, kad čempis, kas latviešiem ir tuva lieta, uzreiz piesakās par baigajiem saimniekiem
, 2010-05-14 15:55, pirms 14 gadiem
tv3 vispar ir malaci ka paraida,prieks par to Hokejs rulzzz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-14 16:51, pirms 14 gadiem
masalskis123 rakstīja: Nu bet kas tad vēl šai pavasarī kā vien hokejs un hokejs!!
tenniss!!!!!
, 2010-05-14 17:19, pirms 14 gadiem
Eu a kā ir caur lmt piedāvāto telefona versiju skatīties, nav tā ka ievelk vai kas? Varbūt kādam ir sanācis?
, 2010-05-14 17:39, pirms 14 gadiem
Nezinu kā citiem, bet man liekas ka komentētāji runā tā, itkā komentētu daiļslidošanas sacensības! Emocijas viņiem vispār nekādas. Savulaik kad rādīja pa LTV7, komentētāji bija pavisam citā kvalitātē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-14 20:29, pirms 14 gadiem
Kādēļ šogad hokeju nestranslē LR1? Gribēju paklausīties Jēkabsona komentārus!!!
Sebastjans Fetels
Foto: AFP/Scanpix

VSB tiešraidēs šajā nedēļas nogalē Formula 1 un futbols

Šo sestdien un svētdien „Viasat Sport Baltic” tiešraidēs Formula 1 Spānijas „Lielās Balvas” izcīņas notikumi, kā arī Vācijas DFB kausa izcīņas finālspēle, „MSV Duisburg” – „Schalke 04” un „Barclays” Anglijas Premjerlīgas 38. kārtas spēle, Mančestras „United” – „Blackpool”.
3

VSB nedēļas nogalē - hokejs, futbols un motosports

Viasat Sport Baltic (VSB) šajā nedēļas nogalē saviem skatītājiem piedāvās pasaules hokeja čempionāta noslēgumu, tenisu no "Masters 1000" turnīra Romā, kā arī futbolu un motosportu.
2

VSB šonedēļ piedāvā hokeju, tenisu un Anglijas futbolu

Viasat Sport Baltic (VSB) saviem skatītājiem šonedēļ piedavās tenisu no Romas, futbolu no Anglijas - gan kausa finālu, gan divas spēles no Premjerlīgas, tāpat skatītāju uzmanībai pasaules hokeja čempionāta noslēgums un motosports.